Verkocht
Nieuw-Vennep – Montreallaan 130

Montreallaan 130

2152 KH

NIEUW-VENNEP

€ 315.000,-
k.k.
In modern appartementencomplex “Het Startblok” gelegen leuke instapklare starterswoning met tuin aan achterzijde. Dit mooie maisonnette hoekappartement op de begane grond en eerste etage is zeer centraal gelegen voor verkeer naar Schiphol, Amsterdam, Den-Haag en Leiden. Ook sportfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad en sportscholen zijn om de hoek te vinden. Diverse voorzieningen zoals winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer, waaronder de snelbus verbinding naar Schiphol zijn op loopafstand. Indeling: Begane grond: Bij binnenkomst in de hal bevinden zich twee kasten (waarvan 1 de meterkast) en een modern toilet (2020) met fontein. De ruime woonkamer geeft een mooi uitzicht over de tuin en door het lage hekwerk ook uitzicht over de landerijen achter de woning. Een moderne open keuken van alle gemakken voorzien bevindt zich ook in de woonkamer net als de trap naar de 1e etage. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur, te weten: oven, aparte magnetron, koelkast met klein vriesvak, vaatwasmachine, Quooker kokend water kraan met boiler, 4-pits inductiekookplaat met RVS afzuigkap. 1e etage: Op de overloop treft u een een wasruimte waar een wasmachine en droger op elkaar gezet kunnen worden. De ruime slaapkamer is licht door de grote raampartijen en biedt voldoende mogelijkheid tot het plaatsen van een ruime kledingkast. De nette en moderne (2020) badkamer heeft een inloopdouche, toilet en wastafel. Bijzonderheden: • Maisonnette hoekwoning op de begane grond, bouwjaar 2009; • Zonnige tuin met vrij uitzicht; • Moderne keuken, toilet en badkamer; • Instap klaar; • VVE bijdrage: € 159,12 per maand; • Maandelijkse kosten warmtepomp € 82,24, dit zijn de kosten voor gebruik van de warmtepomp en de maandelijkse voorschot energiekosten t.b.v. verwarming en warm water; • Eigen contract water en elektriciteit; Lage energiekosten; De woning is gasloos; • Gehele woning (boven en beneden) voorzien van vloerverwarming; • Op beide etages laminaatvloeren uit 2020.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Montreallaan 130
Postcode 2152 KH
Plaats NIEUW-VENNEP
Koopprijs € 315.000,-
Bouwjaar 2009
Woonoppervlakte 60 m2
Kamers 2
Slaapkamers 1
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.