Beschikbaar
Nieuw-Vennep – IJweg 1641

IJweg 1641

2151 MR

NIEUW-VENNEP

€ 1.800.000,-
k.k.
Heerlijk landelijk gelegen vrijstaande villa op een riant perceel van 18.270m²! Deze sfeervolle villa is bereikbaar middels een bruggetje en oprit. De tuin is werkelijk een lust voor het oog met fraaie gazons, boomgaard en moestuin voorzien van een kleine kas. De grote vijver met eiland wordt bewoond door diverse watervogels. Deze royale en goed onderhouden villa beschikt over een gastenverblijf op de begane grond, 8 slaapkamers, 3 badkamers, 2 dakterrassen en een grote garage met 3 overheaddeuren waarvan 2 elektrisch. Indeling: Bordestrap naar vestibule met openslaande deuren naar de grote hal met imposante trappartij, houten lambrisering, garderobekasten, berging, ruimte met wastafel, urinoir en toilet. Lichte living met hout gestookte openhaard en openslaande deuren naar terras. Grote woonkeuken met houtkachel in fraaie schouw, deur naar terras en keukenopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken toegang tot de kelder en toegang tot de bijkeuken met stortbak en vaste kasten. Vanuit de vestibule bereikt u tevens het gastenverblijf met hal, woonkamer voorzien van kitchenette, slaapkamer met vaste kasten en badkamer met wastafelmeubel, toilet en inloopdouche. 1e verdieping: Riante overloop met deur naar het grote 1e terras. 1e slaapkamer aan de voorzijde met deur naar 2e terras. Badkamer met ligbad, douchecabine, toilet en wastafelmeubel met dubbele wastafel. 2e slaapkamer aan de voorzijde met deur naar het 1e terras en aansluitend een werkkamer met toegang tot het 2e terras en grote walk-in closet. 3e slaapkamer aan de achterzijde met walk-in closet en badkamer met douchecabine, toilet en wastafelmeubel met 2 wastafels. 4e kamer met toegang tot nog 3 kleinere slaapkamers. Hal met berging en trap naar 2e verdieping. 2e verdieping: Grote open zolderruimte met Velux dakraam en een hoogte in de nok van 4.38 meter. Deze ruimte is voor meerdere doeleinden geschikt. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de grote garage met 3 overheaddeuren waarvan 2 elektrisch en 1 extra hoog en daarom geschikt voor bijvoorbeeld het stallen van een camper. Technische ruimte en trap naar ruimte onder de gehele woning. Bijzonderheden: • Paneeldeuren door de gehele woning; • Schitterend vrij uitzicht; • Veel parkeerruimte op eigen terrein; • Het centrum van Nieuw-Vennep en Lisse bevinden zich op korte rijafstand.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres IJweg 1641
Postcode 2151 MR
Plaats NIEUW-VENNEP
Koopprijs € 1.800.000,-
Bouwjaar 1982
Woonoppervlakte 525 m2
Perceeloppervlakte 18270 m2
Kamers 12
Slaapkamers 8
Energielabel

Plattegronden

JEL_7979klv1
Geert-Jan MoermanRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.