Verkocht
Nieuw
Lisse – Westerdreef 9

Westerdreef 9

2161 EN

LISSE

€ 450.000,-
k.k.
Aantrekkelijke, heerlijk lichte en zeer royale drive-in-woning in het centrum van Lisse. In deze woning heeft u op de begane grond een royale slaap/werkkamer, voor bijvoorbeeld studie of werk aan huis, een aparte wasruimte/berging en een ruime geïsoleerde garage. Op de eerste etage bevindt zich de keuken, de woonkamer en het zonnige dakterras, op de 2e etage treft u de 2 slaapkamers en de badkamer. Met andere woorden: werken op de begane grond, wonen op de eerste verdieping en slapen op de tweede verdieping. De woning ligt zeer centraal. Enerzijds ligt het centrum met tal van leuke winkels en horecagelegenheden letterlijk om de hoek, anderzijds vindt u het bos, de zee, de duinen en het vaarwater van de Ringvaart richting de Kagerplassen in de directe omgeving. Ook de grote steden zijn eenvoudig aan te rijden, waardoor het ideaal wonen is in Lisse. Parkeren kunt u in de garage en ook op de grote parkeerplaats direct achter de woning. Indeling: Begane grond: Entree, hal, meterkast, toegang tot de slaap/werkkamer, de trapopgang (met trapkast) naar de 1e verdieping en toegang tot de garage en de wasruimte/berging. De royale slaap/werkkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en geeft toegang tot de wasruimte/berging met de opstelplaats voor de wasmachine, de wasdroger en de CV installatie/installatie zonnepanelen. De garage met elektrische overhead deur is tevens via de berging te bereiken. 1e Verdieping: Overloop met toegang tot het toilet met fontein, de trapopgang naar de 2e verdieping, woonkamer, eetkamer en keuken. De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. De keuken ligt aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een barblad, een enkele spoelbak, een 6 pits gaskookplaat, een afzuigkap, een oven, een aparte magnetron, een vaatwasser, een koelkast, en kastruimte aan beide zijde van het keukenblok. Vanuit de keuken betreedt men het royale terras (2,73 x 4,75) met elektrisch zonnescherm gelegen op het zuidwesten. 2e verdieping: Overloop met toegang tot zeer ruime ouderslaapkamer aan de voorzijde, badkamer en slaapkamer aan de achterzijde. Beide slaapkamers over de hele breedte van de woning. De badkamer is voorzien van zowel een ligbad als een aparte douche, een 2e toilet en een wastafel in meubel. Bijzonderheden: • De trappen zijn bekleed met upstairs trapbekleding; • Zonnepanelen 12 stuks; • CV ketel Remaha Tzerra (2012); • Oplevering kan snel; • Energielabel: A einddatum 31-12-2030.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Westerdreef 9
Postcode 2161 EN
Plaats LISSE
Koopprijs € 450.000,-
Bouwjaar 1998
Woonoppervlakte 134 m2
Perceeloppervlakte 72 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.