Verkocht
Nieuw
Lisse – Veldhuyzen van Zantenpark 103

Veldhuyzen van Zantenpark 103

2163 GC

LISSE

€ 750.000,-
k.k.
Royale, rustig gelegen en goed verzorgde twee-onder-één kap woning met een inpandige garage/berging, kelder en oprit. Deze woning ligt in een kleinschalige luxe woonwijk aan de rand van het dorp, nabij uitvalswegen naar de A4 (Amsterdam-Den Haag). Bushaltes zijn vanaf de woning op 1 minuut loopafstand. Belangrijke pluspunten van deze woning zijn verder de grote woonkamer en -keuken, een heerlijke vrije achtertuin met meerdere zonneterrassen, 2 badkamers en 5 royale slaapkamers. Bouwjaar 1995. Perceel eigen grond 287m². Indeling: Entree, ruime lichte hal, open woonkeuken met antraciet natuurstenen blad en moderne hoogglans onder- en bovenkastjes, in U opstelling met diverse luxe inbouwapparatuur. Royale woonkamer met Robinia houten vloer, openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de hal toegang tot een ruime trapkast, toilet met fontein, de inpandige garage/berging met lichtkoepel en aansluitingen was apparatuur en grote verwarmde kelder met trapkast. 1e verdieping: Overloop, separaat toilet, kleine badkamer met douchecabine en wastafelmeubel, 1e en 2e ruime slaapkamer aan de achterzijde, waarvan 1 met vaste kast en voorzien van een laminaatvloer, 3e ouderslaapkamer aan voorzijde met openslaande deuren naar balkon, toegang tot een 2e badkamer met groot hoekbad, handdoekradiator en dubbele wastafel in meubel. 2e verdieping: Royale overloop met grote dakkapel aan de zijkant van de woning, fraaie 4e slaapkamer met dakkapel en vaste kast met CV, 5e slaapkamer aan achterzijde met dakkapel. Deze etage is tevens voorzien van een moderne houten vloer. Het dorp Lisse heeft veel te bieden met o.a. horecagelegenheden en een bioscoop, een rijk verenigingsleven, bijna alle denkbare sportverenigingen, een mooi winkelcentrum, diverse supermarkten en schoolvoorzieningen waaronder een scholengemeenschap voor vmbo/havo/vwo. Bijzonderheden: • Houten veranda in achtertuin; • Recent buiten en binnen geschilderd; • Automatisch verduisterende zonwering op de tweede verdieping; • Oprit voor 2 auto’s; • CV ketel Nefit is van 2012; • Gewenste opleverdatum 1 februari 2023; • De woonoppervlakte is 180m2, daarbij komt nog de overig inpandige ruimte van 30m2 (kelder en garage); • Verwarmde kelder geschikt als werkruimte; • Garage geïsoleerd met lichtkoepel, wateraansluiting, verwarming en elektriciteit dus geschikt te maken als praktijk/werkruimte;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Veldhuyzen van Zantenpark 103
Postcode 2163 GC
Plaats LISSE
Koopprijs € 750.000,-
Bouwjaar 1995
Woonoppervlakte 180 m2
Perceeloppervlakte 287 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.