9.6

Verkocht
Lisse – Ter Beek 19

Ter Beek 19

2161 NA

LISSE

€ 399.000,-
k.k.

Kindvriendelijk wonen? Fijne eengezinswoning met mogelijkheid tot 4 slaapkamers, een 10 meter diepe zonnige achtertuin op het zuidwesten. Gelegen op ca. 117 m2 eigen grond in een rustige woonomgeving aan een kindvriendelijk voetpad.

Gelegen op de grens van Sassenheim en Lisse. Het gezellige winkelcentrum van Sassenheim is gemakkelijk per fiets of met de auto te bereiken. Een NS station is zowel in Sassenheim als in Voorhout aanwezig. Busverbinding is op loopafstand gelegen. De uitvalswegen richting Amsterdam, Leiden en Den Haag zijn snel te bereiken. Gunstige ligging in nabijheid van zee, duinen en bossen.

Gunstig gelegen achtertuin op het westen met zonneterras met elektrisch zonnescherm, stenen schuur en achterom. De woning is grotendeels v.v. dubbel glas en wordt centraal verwarmd d.m.v. een CV Remeha combiketel uit 2009. Eerste en tweede etage zijn in 2020 v.v. van kunststof kozijnen met HR++ glas. In 2020 is een nieuwe grote kunststof dakkapel geplaatst op de 2e etage waar een grote open zolderetage is gerealiseerd. Op een eenvoudige wijze kan hier een grote slaapkamer worden gerealiseerd.

Indeling:
Begane grond:
Entree, meterkast, licht betegeld toilet met fonteintje, sfeervolle doorzon woonkamer met een grote raam partijen met veel lichtinval, laminaatvloer, trapkast, open keuken met barelement, robuust gasfornuis (oven en 5 gas pitten), koelkast en vriezer. Vanuit de woonkamer bereikt u de ruim 10 meter diepe en zonnige achtertuin.

1e verdieping:
Overloop, zeer grote ouderslaapkamer over de gehele lengte van de woning (voorheen 2 slaapkamers!), 2e slaapkamer aan de voorzijde. Licht betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel.

2e verdieping:
Zeer grote open zolderetage met dakvenster aan voorzijde en een nieuwe grote dakkapel aan de achterzijde. CV Remeha combiketel uit 2009.

Bijzonderheden:
* Rustige en kindvriendelijke woonomgeving;
* Voorzien van 3 slaapkamers, mogelijkheid tot 4 slaapkamers;
* Ruime 10 meter diepe zonnige achtertuin op het zuidwesten;
* Vrijstelling van overdrachtsbelasting komt ten gunste van verkoper;
* Ouderdomsclausule, asbestclausule, niet-bewoningsclausule en zelfbewoningsverplichting worden opgenomen;
* In de akte van levering worden kwalitatieve verplichtingen, kettingbedingen en/of bijzondere verplichtingen opgenomen, nader uit te werken door de projectnotaris;
* Projectnotaris Notariskantoor Boon te Lisse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Ter Beek 19
Postcode 2161 NA
Plaats LISSE
Koopprijs € 399.000,-
Bouwjaar 1989
Woonoppervlakte 105 m2
Perceeloppervlakte 117 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.