Verkocht
Lisse – Prins Hendrikstraat 38

Prins Hendrikstraat 38

2161 SE

LISSE

€ 340.000,-
k.k.
Op zoek naar een charmante woning in het hart van Lisse? Zoek niet verder! Deze knusse 2-onder-1-kap woning uit de jaren ’30 is gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in het centrum van Lisse. Met een keukenuitbouw, leuke details en een besloten achtertuin op het noordoosten met achterom en berging is deze woning de perfecte plek voor u en uw gezin. Indeling: Begane grond: Hal/gang, meterkast (3 groepen) garderobe, trapkast, modern toilet met fonteintje. Ruime en lichte woonkamer met parketvloer en oude gashaard. Uitgebouwde keukenruimte met oorspronkelijke keukenopstelling, rvs aanrechtblad met dubbele spoelbak, gasfornuis en afzuigkap. Gele tegeltjes en warm water via gasgeiser. De achter de keuken gelegen kamer kan prima als werkkamer dienen. Deur naar de zonnige en vrije achtertuin voorzien van straatwerk, ruime stenen schuur en poort. 1e Etage: Trap, overloop, slaapkamer aan de voorzijde met wastafel, vaste kast en dakkapel. Badkamer aan voorzijde met douche, wastafel en tweede toilet (Sanibroyeur). 2 slaapkamers aan de achterzijde beide met dakkapel en vaste wastafel, de grote slaapkamer beschikt over een vaste kast. 2e Etage: Vaste trap naar ruime voorzolder met opstelling cv-ketel (Nefit HR Topline 2012) en dakraam aan achterzijde. Deur naar zolderslaapkamer met dakraam aan voorzijde. Kortom een ruime en fraaie woning met 4 (of 5 als men de kantoorkamer meerekent) slaapkamers op een geweldige plek. Bijzonderheden: • Bouwjaar 1939; • Perceel 116 m2; • Overal dubbel glas m.u.v. voordeur; • Spouwmuurisolatie en dakisolatie; • Cv-ketel 2012 (Nefit). U en uw NVM-makelaar zijn van harte welkom.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Prins Hendrikstraat 38
Postcode 2161 SE
Plaats LISSE
Koopprijs € 340.000,-
Bouwjaar 1939
Woonoppervlakte 105 m2
Perceeloppervlakte 113 m2
Kamers 6
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.