Beschikbaar
NVM Open Huizen Dag

NVM Open Huizen Dag

Open huis

Zaterdag 1 april

tot

Lisse – Heereweg 311

Heereweg 311

2161 BK

LISSE

€ 850.000,-
k.k.

**Deze woning kunt u (zonder afspraak) bezichtigen tijdens de Open Huizen Route van zaterdag 30 september 2023 tussen 11:00 en 15:00 uur. **

Een sfeervol karakteristiek herenhuis uit 1903 gelegen in het hart van Lisse en op loopafstand van het winkelcentrum. Deze royale 2-onder-1-kap woning kenmerkt zich door authentieke details zoals hoge plafonds, meerdere kamer-ensuites en ornamenten.
De diepe achtertuin heeft diverse terrassen, een overkapping, een ruime berging met vliering en een achterom. In de voortuin met sierbestrating staat de mooie beeldbepalende Rode beuk.
Deze woning ademt een sfeer uit die u zelf kunt proeven tijdens een bezichtiging.

Indeling:

Begane grond:
Entree, lange gang met toegang tot de voorkamer, het toilet, de achterkamer en de trap naar de eerste verdieping.
De benedenverdieping is opgedeeld in 4 ruimtes, de voorkamer met sfeervolle haard, de eetkamer met schouw en aansluitend een gezellige serre met openslaande deuren met toegang naar de tuin.
Via de serre toegang naar de keuken (voorzien van diverse inbouwapparatuur en wasmachine/droger aansluiting).

1e verdieping:
Overloop, 1e slaapkamer in gebruik is als kastenkamer, 2e slaapkamer met vaste kastenwand en ingebouwd bureau, 3e slaapkamer aan de tuinkant, badkamer met douche, toilet en dubbele wastafelmeubel met laden.

zolder:
De zolderetage is onderverdeeld in een 4e grote slaapkamer, inloopkast, royale open badkamer met losstaand ovaal bad en 2 aparte wastafels. De stortdouche en het toilet bevinden zich in dezelfde ruimte. De verdieping is voorzien van airconditioning.

Bijzonderheden:
• voorzien van 15 zonnepanelen (2023);
• geheel voorzien van dubbel glas;
• vloerisolatie (2023);
• energielabel C;
• buitenkant begane grond geschilderd (2023);
• 158 m2 woonoppervlakte;
• kamer-ensuite deuren (met ingeslepen glas);
• parket (Panga Panga) op de begane grond;
• grote hoge gipsen plafonds met sierdecoraties;
• authentieke kozijnen met katrollen;
• diepe achtertuin met grote berging en waterput;
• aan de zijkant van het huis bevindt zich een overkapping om fietsen, scooters e.d. te stallen;
• Buitenkraan met spoelbak;
• In 2010 is de woning voorzien van een opbouw en een nieuwe trap van de 1e naar de 2e verdieping;
• verbindingswegen naar de A4, A44, openbaar vervoer in zeer directe omgeving.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Heereweg 311
Postcode 2161 BK
Plaats LISSE
Koopprijs € 850.000,-
Bouwjaar 1903
Woonoppervlakte 158 m2
Perceeloppervlakte 315 m2
Kamers 6
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7979klv1
Geert-Jan MoermanRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.