Verkocht
Lisse – Driehuizenpark 86

Driehuizenpark 86

2163 KV

LISSE

€ 715.000,-
k.k.

In een goed onderhouden kleinschalig wijkje, gebouwd rondom een monumentale bollenschuur, ligt deze prachtige uitgebouwde 2-onder-1 kap woning. De woning heeft een tuin op het zuidwesten met vrij uitzicht, een parkeerplaats op eigen terrein en een energielabel A. De verkeersluwe ligging van de woning (gesitueerd op een woonerf) zorgt ervoor dat het gezellige centrum van Lisse, (basis)scholen, winkels, horeca, sportverenigingen, het bos en strand op loop- en fietsafstand bereikbaar zijn. Op 8 minuten rijden met de auto is zowel de A4 als de A44 te bereiken.

Begane grond:
Een ruime entree met garderobe, meterkast en toilet. Via de ruime woonkamer kom je in een lichte Siematic keuken met veel opbergruimte, een natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is voorzien van een mooie, lichte houten vloer, heeft gestucte wanden, een sfeervolle gashaard een ruime berging onder de trap en openslaande deuren naar de zonnige tuin. De berging is direct via de woonkamer bereikbaar. De door een architect aangelegde tuin ligt aan een watertje, heeft een vlonder en vrij uitzicht met veel groen en privacy.
Op de oprit bij de woning is een elektrisch oplaadpunt aanwezig en naast uw eigen parkeergelegenheid zijn er ook ruim voldoende parkeerplaatsen recht tegenover de woning.

Eerste verdieping:
Deze gehele verdieping is voorzien van een houten vloer. Er zijn 3 ruime slaapkamers, een luxe badkamer met een inloopdouche, ligbad, designradiator, badkamermeubel en een apart toilet op de overloop.

Zolder:
Ook de ruime zolder heeft een houten vloer. Daarnaast heeft de zolder een tweede badkamer met douchecabine en badkamermeubel waardoor deze ruimte perfect te gebruiken is als een 4e slaapkamer en/of kantoorruimte. Door de dakkapel is er veel lichtinval. In de badkamer staan de wasmachine en droger alsmede de ketel welke is ingebouwd in een kast.

Bijzonderheden:
• uitgebouwde ruime woonkamer met een luxe Siematic keuken en sfeervolle gashaard;
• een directe doorgang vanuit de woonkamer naar de berging;
• vrij uitzicht aan de achterkant van de woning en groene tuin op het zuidwesten;
• er is een oplaadpunt voor een elektrische auto op de oprit aanwezig;
• gebouwd op een woonerf rondom een monumentale bollenschuur;
• parkeren op eigen terrein;
• energielabel A;
• 4 ruime slaapkamers;
• 2 badkamers;
• lichte houten vloeren op 3 verdiepingen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Driehuizenpark 86
Postcode 2163 KV
Plaats LISSE
Koopprijs € 715.000,-
Bouwjaar 2008
Woonoppervlakte 148 m2
Perceeloppervlakte 231 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.