Verkocht onder voorbehoud
Lisse – Bloembinderspark 54

Bloembinderspark 54

2161 XR

LISSE

€ 569.000,-
k.k.
In de geliefde woonwijk ‘Sierkwartier’ gaan wij verkopen Bloembinderspark 54! Dit royale herenhuis met uitbouw en 5 volwaardige slaapkamers heeft energielabel A en is dus volledig geïsoleerd. Zodra je de woning binnenstapt wordt je verwelkomd door een zee van ruimte en licht. Dit alles direct in het centrum van Lisse maakt het wooncomfort compleet. Naast de voorzieningen van het centrum zijn ook de verbindingswegen zoals de A44 en de A4 dichtbij. Indeling: Entree, ruime hal met garderobe, meterkast en modern toilet met fonteintje. Royale uitgebouwde woonkamer met trapkast en openslaande deuren naar de achtertuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een fraai natuurstenenblad en diverse inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast, 4-laden vriezer en vaatwasser. (Whirlpool en Siemens) 1e verdieping: Overloop met apart toilet fonteintje. 1e en 2e slaapkamer aan de voorzijde van de woning, 3e grote (ouder)slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Mooie moderne badkamer met groot hoekbad, douchecabine en wastafelmeubel. 2e verdieping: Een overloop en de 4e slaapkamer aan de voorzijde van de woning met dakkapel. De 5e slaapkamer aan de achterzijde heeft een groot Velux dakraam. Hier vindt u ook de aansluiting voor de wasmachine en droger en de C.V. combiketel (Remeha Avanta, 2017). 3e verdieping: Vlizotrap naar grote geïsoleerde bergvliering. Bijzonderheden: • Energiezuinige woning (energielabel A); • Vloer-, gevel en dakisolatie; • Geheel voorzien van dubbel glas; • 5 slaapkamers; • Uitgebouwde woonkamer; • Ruime open keuken; • Voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving; • Kindvriendelijke woonomgeving.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Bloembinderspark 54
Postcode 2161 XR
Plaats LISSE
Koopprijs € 569.000,-
Bouwjaar 2009
Woonoppervlakte 145 m2
Perceeloppervlakte 133 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_3371kl_2
Annemiek SchipaanboordKandidaat Register Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.