9.6

Katwijk – Zuidstraat 37

Zuidstraat 37

2225 GS

KATWIJK

€ 550.000,-
k.k.

Zeer ruime eengezinswoning met 6 flinke slaapkamers, veel bergruimte en een heerlijk zonnige achtertuin op het zuiden!! De woning is pal in het levendige centrum van Katwijk aan Zee gelegen, op steenworp afstand van de winkels, diverse restaurants en natuurlijk het strand en de zee!! Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een kindvriendelijk woonerf en een speeltuintje voor de kids.

Bouwkundig gezien is dit een solide woonhuis! In 1974 gebouwd met betonnen vloeren en Merbau buitenkozijnen. Recentelijk (2021) is de buitenkant opnieuw geschilderd, v.v. kunststof dakgoten en verwarmd d.m.v. een hoogrendement c.v.-ketel. Energielabel C. Wat bergruimte betreft kom je hier niets te kort: een schuur, een ruime bergvliering met een hoogte van 1,65 meter, knieschotten en een waskamer op zolder bieden volop mogelijkheden om al je spullen netjes op te bergen.

Op de begane grond vinden we een ruime woonkamer met eiken parketvloer, glad gestuukt plafond en gezellig uitzicht op je voortuin en de Zuidstraat. De keuken in hoekopstelling is aan de zonnige achterzijde gelegen en v.v. diverse apparatuur zoals Quooker, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, oven en magnetron.

De volledig betegelde achtertuin is pal op het zuiden gelegen en o.a. voorzien van overkapping, elektrisch zonnescherm en een ruime schuur. De achtertuin heeft een rustige ligging, hier kun je heerlijk ontspannen in het zonnetje! De aanwezigheid van een voortuin is ook prettig, ideaal voor het snel stallen van je fiets en omdat voorbijgangers niet pal langs je woonkamerraam wandelen.

Op de eerste etage zijn 3 grote slaapkamers aanwezig, waarvan de ouderslaapkamer aan de achterzijde is gesitueerd, over de volledige breedte van het huis en tevens is voorzien van een klein balkon. De badkamer is tot het plafond betegeld en v.v. moderne inloopdouche met ingebouwde kranen en regendouche, 2e toilet en wastafel.

De zolderetage is onverwachts groot!! Doordat de woning aan de voorzijde hoog is opgetrokken heb je hier niet het gevoel dat je op zolder bent, maar op een volwaardige etage. Wederom 3 grote slaapkamers en een waskamer met tevens de c.v.-installatie. Ter plaatse van de overloop is er een vlizotrap aanwezig die toegang geeft tot een flinke bergvliering!

Kortom, een ideaal woonhuis voor een groeiend gezin en thuiswerkers met behoefte aan een kantoorruimte/werkplek aan huis.

Interesse? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging, laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Zuidstraat 37
Postcode 2225 GS
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 550.000,-
Bouwjaar 1974
Woonoppervlakte 122 m2
Perceeloppervlakte 93 m2
Kamers 7
Slaapkamers 6
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.