Verkocht
Katwijk – Zeewinde 12

Zeewinde 12

2224 GX

KATWIJK

€ 800.000,-
k.k.

Zeer royale, over de volle breedte uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met 2 badkamers, aangebouwde serre, garage met inpandige praktijkruimte, oprit en een heerlijk zonnige tuin met een groot tuinhuis. De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “De Zanderij” aan de voet van de zuidduinen met zijn vele wandelpaden en op loopafstand van speeltuin de Duinvallei, sportschool, diverse scholen en winkelcentrum Bosplein. De woning is in 2020 grotendeels gemoderniseerd (stucwerk, keuken, badkamer) en buitenom opnieuw geschilderd. Ervaar de luxe van deze zeer complete woning!

Een aantal sterke punten op een rij:
– Prachtige keuken uit 2020 met alle wensbare, luxe inbouwapparatuur;
– Waterontharder aanwezig;
– De woning is v.v. maar liefst 16 zonnepanelen, energielabel A;
– Zeer royale woonkamer met gashaard, siergrindvloer, glad gestuukte wanden en glad gestuukt plafond;
– Luxe, aangebouwde serre over de hele breedte van het huis met zonneschermen, verlichting en heater;
– Airco’s in alle slaapkamers;
– Twee zeer royale slaapkamers en een flinke badkamer op de 1e verdieping;
– Zolderetage met twee dakkapellen, royale kastenwand en tweede moderne badkamer (2020).

Rondje hardlopen of wandelen door de duinen? Het duinwandelpad begint al praktisch naast de woning!

Indeling: Entree, hal met meterkast (aangebracht in 2021, zeer uitgebreid, v.v. glasvezelaansluiting en waterontharder) en vrijhangend toilet met fonteintje. De garage met elektrische deuropener is binnendoor bereikbaar. Een deel van de garage is momenteel in gebruik als praktijkruimte en heeft een eigen entree aan de zijkant. De woonkamer is aan de achterzijde over de volledige breedte uitgebouwd en is zeer groot van formaat. De luxe keuken aan de voorzijde is aangebracht in 2020 en v.v. alle wensbare inbouwapparatuur zoals een wijnklimaatkast, inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, grote oven, stoomoven, vaatwasser, Quooker, koelkast en 3-ladenvriezer. Werkelijk prachtig! Via de openslaande deuren aan de achterzijde bereik je de aangebouwde serre met geïntegreerde zonneschermen en heater, hierdoor kun je het hele jaar door van de tuin genieten! De fraai aangelegde achtertuin heeft een zeer gunstige zonligging, waardoor je van ’s morgens tot in de avonduurtjes een plekje in de zon kunt vinden. En kijk nou eens naar dat grote tuinhuis, wilt u kantoor aan huis, geeft u trainingen? Organiseert u graag een gezellige feestje? De mogelijkheden van dit tuinhuis zijn legio.
1e Verdieping: overloop, 2 grote slaapkamers v.v. airco en elektrisch bedienbare rolluiken. Zeer ruime badkamer v.v. inloopdouche, douche, wastafel en toilet. Vaste trap naar de zolderetage met 2 grote dakkapellen. Zeer royale ouderslaapkamer met een meters lange, moderne kastenwand, rolluiken aan de achterzijde, airco en een doorloop naar de fraaie badkamer (2021) met Velux dakraam, inloopdouche, 3e toilet, wastafelmeubel met dubbele waskom en fraaie ronde spiegel met verlichting en spiegelverwarming. Veel bergruimte achter de knieschotten en er is een vlizotrap naar een bergvliering.

Kortom, een royale, complete woning op een fantastische plek.

Interesse? Bel ons voor een bezichtiging en neem desgewenst uw NVM-aankoopmakelaar mee.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Zeewinde 12
Postcode 2224 GX
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 800.000,-
Bouwjaar 2003
Woonoppervlakte 176 m2
Perceeloppervlakte 315 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.