Verkocht
Katwijk – Wethouder F.E. Meerburg sr. kade 94

Wethouder F.E. Meerburg sr. kade 94

2225 VC

KATWIJK

€ 549.500,-
k.k.
Luxe afgewerkte, uitgebouwde tussenwoning (bouwjaar 2006) met 5 ruime slaapkamers, onverwachts zonnige achtertuin en eigen parkeerplaats op het parkeerterrein achter de woning. De woning is uitstekend geïsoleerd, nagenoeg geheel uitgevoerd met kunststof kozijnen en v.v. maar liefst 13 zonnepanelen! De woning is gelegen in het centrum op loopafstand van de winkels, restaurants en het strand! De sterke punten van deze woning: 0 Zeer ruime, uitgebouwde woonkamer met lichtstraat, luxe gashaard, fraai stucwerk en prachtige visgraat plavuizenvloer met vloerverwarming; 0 Keurig verzorgde achtertuin met overkapping, hier geniet u van ’s morgens tot laat in de avond van de zon; 0 Eigen parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Servicekosten € 17,12 per maand; 0 Moderne keuken met veel opbergruimte en doorkijkje naar de Prins hendrikkade aan de voorzijde; 0 Drie slaapkamers met rolluiken en een moderne badkamer met o.a. een 2e toilet, ligbad en inloopdouche op de 1e verdieping; 0 Twee grote slaapkamers en een knus gamehoekje op zolder. Indeling: Entree, hal met meterkast en modern vrijhangend toilet met fonteinmeubel. Royale uitgebouwde woonkamer met trapkast en 2x openslaande deuren naar de keurig verzorgde achtertuin met overkapping, fietsenberging en achterom. De lichtstraat in de uitbouw en de moderne gashaard springen direct in het oog; Het is werkelijk een plaatje! De Gashaard (Faber) is op afstand bedienbaar met zowel een app op je telefoon als met de bijgeleverde afstandsbediening. De visgraat vloer, gesausde wanden en het strak gestuukte plafond maken het plaatje compleet. Luxe, U-vormige keuken aan de voorzijde met composieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals 5-pits gas-op-glas kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, grote koelkast en 4-ladenvriezer. De woning is aan de voorzijde gunstig gelegen ten opzichte van de appartementengebouwen waardoor je een leuk en vrij uitzicht hebt op de Prins Hendrikade. 1e Etage met laminaatvloeren en keurig gesausde wanden: overloop, ouderslaapkamer met moderne kastenwand en elektrisch bedienbaar rolluik, nog 2 prima slaapkamers eveneens v.v. rolluiken. Ruime, volledig betegelde badkamer met 2e vrijhangend toilet, ligbad, inloopdouche, designradiator en modern wastafelmeubel. Vaste trap naar 2e etage met een nokhoogte van 2,90 meter: overloop met Velux dakraam, vaste kast met c.v.-ketel (Remeha Tzerra HR, bouwjaar 2013), knieschotten met bergruimte, wasmachine aansluiting en een knus hoekje voor de kids waar gegamed kan worden. Twee ruime slaapkamers met laminaatvloer en Velux dakramen. Deze woning is echt helemaal af en zeker het wachten waard. De overdracht kan afhankelijk van de oplevering van door verkoper gekochte woning in het 1e kwartaal van 2023 plaats vinden. Interesse? Bel ons voor een individuele bezichtigingsafspraak ter plaatse.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Wethouder F.E. Meerburg sr. kade 94
Postcode 2225 VC
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 549.500,-
Bouwjaar 2006
Woonoppervlakte 130 m2
Perceeloppervlakte 110 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.