Verkocht
Katwijk – Tramstraat 23

Tramstraat 23

2225 CB

KATWIJK

€ 549.000,-
k.k.

Onverwachts royaal en een geheel gerenoveerde twee onder kap woning (ca. 115 m2) met grote achtertuin op het zuiden, stenen GARAGE (ca. 25 m2) alsmede een grote 2e stenen schuur en een poort voor achterom.

Gerenoveerd woonhuis met twee keukens en een 2e extra douchegelegenheid op de begane grond, zodat u eventueel op de begane grond kan wonen! Grote garage voor het veilig stallen van uw auto, of motoren, is aan achterzijde aanwezig. Daarnaast is een grote hobbyschuur aanwezig met openslaande deuren.

Uitermate gunstige ligging, pal in het centrum van Katwijk aan Zee en dus op loopafstand van alle winkels, de Boulevard, het strand en meerdere restaurants.

Deze eengezinswoning is vanaf 2013 in zijn geheel gerenoveerd; v.v. een royale uitbouw over de volle breedte aan de achterzijde, nieuwe moderne vloeren, fraai gestuukte wanden, openslaande deuren, moderne keuken met inbouwapparatuur aan de voorzijde, geheel nieuwe technische installatie, geheel nieuwe CV installatie middels een CV Nefit combiketel (2014) en een geheel nieuw geïsoleerd dak. Tevens geheel v.v. dubbel glas.

Indeling: entree, gang, meterkast, moderne keuken met vaatwasser, inductiekookplaat en RVS afzuigkap, woonkamer met openslaande deuren aan de achterzijde, tussenhal met modern vrij hangend toilet, 2e keuken met aanrechtblok en oven, geheel licht betegelde 2e douche en praktische trapkast.
1e Etage: overloop, separaat 2e vrij hangend toilet, royale ouderslaapkamer aan de achterzijde, 2 sfeervolle kinderslaapkamers aan de voorzijde, modern betegelde badkamer met ligbad, aparte douche, wastafelmeubel en handdoekenradiator, afsluitbare was-/droog en stookruimte met CV Nefit combiketel. Slaapkamers zijn v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas.

Buiten: praktische poort voor achterom, openslaande deuren naar royale achtertuin v.v. zonneterras, uitstort-gootsteen, groot zonnescherm, grote stenen garage met elektrische garagedeur en 2e grote hobbyschuur of atelierruimte met plavuizenvloer.

Bijzonderheden:
• Geheel gerenoveerde twee onder kap woning met grote GARAGE en 2e hobbyschuur;
• Onverwachts royale eengezinswoning (achterzijde is uitgebouwd);
• Grote achtertuin op het zuiden;
• Strak afgewerkt, v.v. twee keukens en een 2e douchegelegenheid op begane grond;
• Gunstige ligging en pal in het centrum op loopafstand van het strand;
• Geheel v.v. dubbel glas en een geheel nieuw geïsoleerd dak is aanwezig.

Wilt u ook op loopafstand van het strand wonen? Uitstekend onderhouden eengezinswoning met garage en extra hobbyschuur voor een fijne en lange woonperiode. Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Tramstraat 23
Postcode 2225 CB
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 549.000,-
Bouwjaar 1962
Woonoppervlakte 115 m2
Perceeloppervlakte 182 m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.