Verkocht
Katwijk – Titan 19

Titan 19

2221 PR

KATWIJK

€ 749.500,-
k.k.
Op zéér fraaie locatie gelegen en op loopafstand van de duinen en het strand ligt deze goed onderhouden, keurig afgewerkte 2-onder-1 kapwoning met oprit voor meerdere auto’s, verwarmde garage en een royale zonnige achtertuin op het zuiden grenzend aan waterpartij. De woning is gelegen op een geweldige locatie in een rustige kindvriendelijke woonomgeving, op loopafstand van de duinen, het strand, scholen en diverse winkels. Het gezellige centrum van Katwijk aan zee bereikt u binnen 5 fietsminuten. Het woonhuis is keurig onderhouden en v.v. een luxe wooncomfort. Lichte woonkamer met fraaie houten vloerdelen en openslaande deuren, luxe Kuivenhoven keuken (2015), geheel modern betegelde badkamer, 4 royale slaapkamers en een grote zonnige achtertuin met twee zonneterrassen grenzend aan waterpartij. Kortom een perfecte woning op een rustige kindvriendelijke toplocatie nabij de duinen en het strand. Indeling: entree, hal met toegang tot de garage, modern vrijhangend toilet, luxe semi open keuken met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur wo. robuust gasfornuis (extra brede dubbele oven en 5 pitten), afzuigkap, koel-/vrieskombinatie, vaatwasser en quooker. Fraai afgewerkte woonkamer met houten vloerdelen (visgraat gelegd met bies), openslaande deuren naar het terras en gestuukt plafond. 1e Etage: overloop, geheel modern betegelde badkamer (2015) met ligbad, douche, 2e vrijhangend toilet en wastafelmeubel, ruime slaapkamer boven de garage met inloopkast, grote slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde en nog een flinke ouderslaapkamer met fraaie inloopkast. Alle slaapkamers zijn v.v. vinyl vloerbedekking en dubbel glas. 2e Etage: zeer grote 4e slaapkamer in deze open zolderetage met laminaatvloer, twee Veluxdakvensters met fraai uitzicht over de omgeving en duinen. Buiten: oprit voor meerdere auto’s, verwarmde garage met aansluitingen voor wasmachine en droger, extra brede en zonnige achtertuin met diverse zonneterrassen en een recent vernieuwd tuinhuis van ca. 10 m² met aangebouwde veranda. Bijzonderheden: • Uitstekend onderhouden en luxe twee onder een kap woning; • Luxe Kuivenhoven keuken (2015) en moderne badkamer; • Vier royale slaapkamers; • Oprit voor meerdere auto’s en ruime garage; • Opvallend grote, zeer zonnige achtertuin met zonneterrassen; • Geweldige locatie vlak achter de duinen en het strand; • Goed geïsoleerd en v.v. energielabel C; • De notariële overdracht dient plaats te vinden bij Verhees Notarissen. Kortom een zeer fraaie luxe twee onder een kap woning op een geweldige locatie direct achter de duinen. Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak voor een individuele bezichtiging ter plaatse.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Titan 19
Postcode 2221 PR
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 749.500,-
Bouwjaar 1992
Woonoppervlakte 142 m2
Perceeloppervlakte 331 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.