Verkocht
Katwijk – Rijnstraat 7

Rijnstraat 7

2223 EG

KATWIJK

€ 649.500,-
k.k.
Direct aan het vaarwater!! Royale, uitgebouwde en meer dan 6 meter brede tussenwoning (ca. 151 m² woonoppervlak) met 28 meter diepe achtertuin en aansluitend ca. 19 m² vaarwater in eigendom!! Deze typische jaren ’30 woning heeft veel originele details, is in 1997 geheel gerenoveerd en in 2017 voorzien van een nieuwe royale badkamer op de 1e etage en een nieuw toilet op de begane grond. De woning is centraal gelegen in het pittoreske Katwijk aan den Rijn, in een 30 KM zone met brede stoep en een groenstrookje voor de deur. Binnen een straal van 1 KM vind je diverse supermarkten, winkels, scholen, gezondheidscentra en uitvalswegen. De nieuwe N206 en de nieuwe snelweg tussen de A44 en A4 zullen in 2023 gereed komen, waardoor de bereikbaarheid van de grote steden aanzienlijk verbeterd wordt. Hou je van varen? Vanaf het nieuwe vaarseizoen (omstreeks mei) is deze woning te betrekken! Indeling: Entree, ruime gang met Portugese tegelvloer en lambrisering, garderobe, trapkast, meterkast (elektrische installatie is volledig vernieuwd in 1997) en modern vrijhangend toilet met fonteintje. Ruime woonkamer en suite met fraaie paneeldeuren met glas-in-lood, houten vloerdelen en hardhouten kozijn met openslaande deuren naar zeer royale achtertuin met diverse terrassen en aanlegsteiger voor een boot. Door de huidige eigenaren is een aantal jaar geleden een extra perceel water bijgekocht van het Hoogheemraadschap van Rijnland, zodat je ten alle tijde verzekerd bent een ligplaats. Ruime open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie. Aansluitend middels een klein trapje is de bijkeuken bereikbaar welke is v.v. wasmachine aansluiting en een deur naar de tuin. 1e Etage: zeer ruime overloop en 3 slaapkamers met houten vloer en fraaie paneeldeuren. Moderne, in 2017 gerealiseerde badkamer v.v. vloerverwarming, verlaagd plafond met inbouwspotjes, mechanische ventilatie en een raam voor de verse buitenlucht. De badkamer is van alle gemakken voorzien zoals een inloopdouche met regendouche en douchedrain, vrijstaand ligbad, 2e vrijhangend toilet en een groot wastafelmeubel met dubbele wastafel, 4 lades, spiegelkast en een separate kast ernaast. Vaste trap naar zolder met overloop, c.v.-ruimte en een flinke slaapkamer met 2 dakkapellen v.v. geïntegreerde rolluiken en veel bergruimte. Wil je een grotere zolder? Er is een vergunning aanwezig voor het plaatsen van een groot dakkapel aan de voorzijde. Wil je graag direct aan het vaarwater wonen en heb je interesse in deze woning? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging ter plaatse en neem desgewenst je NVM-aankoopmakelaar mee!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Rijnstraat 7
Postcode 2223 EG
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 649.500,-
Bouwjaar 1923
Woonoppervlakte 151 m2
Perceeloppervlakte 284 m2
Kamers 6
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.