Verkocht onder voorbehoud
Katwijk – Princestraat 17A

Princestraat 17A

2225 EX

KATWIJK

€ 495.000,-
k.k.
Zeer royale bovenwoning (incl. achterhuis ca. 147 m2) met een verrassend groot zonnig dakterras (ca. 32 m2) op het zuid westen, grote hobby-/atelierruimte in het achterhuis met aparte wasruimte en fietsenberging v.v. achterom via de schuur. U staat werkelijk versteld van de royale kamers, het wooncomfort, de hobbyruimte en het fijne dakterras! Gewilde locatie met fraai uitzicht over de Princestraat met het winkelende publiek. U woont schitterend midden in het geliefde winkelcentrum en op steenworp afstand van de Boulevard en het strand. Fantastisch zonnig dakterras is aanwezig v.v. volledige privacy waar u optimaal van de zon kunt genieten. Toch meer reuring gewenst? De Boulevard en strand liggen werkelijk om de hoek! Vanaf 2007 voor een zeer groot gedeelte gerenoveerd en gedeeltelijk v.v. nieuwe kozijnen met isolerend glas aan de voorzijde, kunststof kozijnen met isolerend glas aan de achterzijde, schouw met gas haard (2020), verzorgde woonkeuken en zeer verzorgde badkamer met bubbelbad, aparte douchecabine, wastafelmeubel, en 2e toilet. CV Remeha combiketel uit 2018, nieuwe dakgoot uit 2018 en voorgevel is recent gevoegd. Indeling: Entree op de begane grond. 1e Etage – Woonetage: Overloop, verzorgd vrij hangend toilet, zeer grote L-vormige living met fantastisch uitzicht over de Princestraat, schouw met moderne gas open haard (ter overname), separate woonkeuken met diverse inbouwapparatuur wo. vaatwasser (2021), combimagnetron/oven (2021), 5 pits gaskookplaat, en koel-/vriescombinatie. 2e Etage: Overloop, twee echt royale slaapkamers met diverse inbouwkasten, 3e slaap-/werkkamer, royale en verzorgde badkamer (2008) met bubbelbad, aparte douchecabine, wastafelmeubel, 2e vrij hangend toilet en handdoekenradiator. Diverse wastafels in de slaapkamers zijn aanwezig. Elektrisch rolluik aan de achterzijde. Vlizotrap naar bevloerde bergvliering. Groot zonnig dakterras met terrastegels en toegang naar het achterhuis met aparte werk-/hobbykamer, was-/droogruimte met toilet en toegang naar de fietsenberging op de begane grond met achterom in het slop. Bijzonderheden: • Toplocatie met levendig uitzicht; • Midden in het winkelcentrum; • Strand en Boulevard om de hoek; • Woonoppervlakte bedraag ca. 147 m2; • Zeer groot zonnig dakterras; • Praktisch achterhuis met extra hobbykamer en wasruimte; • Fietsenberging op de begane grond; • Energielabel C. Met andere woorden: “Een heerlijke royale bovenwoning met heel veel gemakken op een geweldige plek”. Wilt u ook wonen op een mooie locatie in het winkelcentrum; maak vrijblijvend een bezichtigingsafspraak ter plaatse.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Princestraat 17A
Postcode 2225 EX
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 495.000,-
Bouwjaar 1953
Woonoppervlakte 147 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.