Verkocht
Katwijk – Piersonstraat 29

Piersonstraat 29

2221 BJ

KATWIJK

€ 325.000,-
k.k.

Royaal wonen in een compleet gerenoveerd appartementencomplex!!

Zeer ruim (120 m²), 4-kamer doorzon appartement met 2 balkons, eigen fietsenberging en vrij uitzicht richting Tripodia aan de achterzijde en de Hoorneslaan richting het strand en de duinen aan de voorzijde. De woning is gelegen in een modern appartementencomplex die bij de oplevering nagenoeg geheel zal zijn gerenoveerd en waarvan de renovatiekosten reeds door verkoper zijn voldaan! Winkelcentrum Hoornespassage, bushaltes, basisscholen en diverse gezondheidscentra liggen pal voor de deur en het strand is tevens op loopafstand bereikbaar! Wil je naar Leiden, Den Haag of Amsterdam, dan ligt de vernieuwde N206 op je te wachten. Binnen tien minuten naar de A44 en binnenkort ook binnen het kwartier naar de A4. Dit wordt genieten!!

Het appartementencomplex wordt momenteel grootschalig gerenoveerd waarbij o.a. de gevels worden aangepakt, het buitenschilderwerk opnieuw wordt uitgevoerd en de dakbedekking wordt vervangen. Hiervoor is door de huidige eigenaren een extra bijdrage gedaan, welke reeds in de vraagprijs is begrepen. Afgezien van de renovatie beschikt de actieve VvE tevens over een flinke onderhoudsreserve waarmee het reguliere onderhoud kan worden uitgevoerd. Als je de woning betrekt, zullen alle werkzaamheden (bijna) zijn afgerond. Je komt hier in een gespreid bedje terecht!

De entree van de woning is gelegen op de 1e verdieping van het complex en bereikbaar met een dubbele liftinstallatie. Via een inpandige trap bereik je de ruime hal en overige vertrekken. Opvallend zijn de enorme inpandige bergruimtes die het appartement heeft. Heerlijk om al je voorraad c.q. kerstspullen e.d. netjes op te bergen. Er is een zeer ruime garderobe(kast), hier kan je visite de jassen netjes ophangen. Zeer ruime en speels ingedeelde woonkamer met halfopen keuken en balkon op het zuidwesten met uitzicht op de binnentuin. Aansluitend een grote eet/werkkamer met toegang tot het 2e balkon en uitzicht op de Hoorneslaan. Desgewenst kun je deze ruimte eenvoudig afsluiten met een deur en creëer je zomaar een 3e slaapkamer of gescheiden werkkamer. De woonkamer met keuken zijn al dusdanig groot dat dit makkelijk kan.

Via een ruime toegang met elektrische boiler (80 liter) en ruimte voor extra opslag zijn het toilet en de badkamer met ligbad, wastafel en wasmachineaansluiting bereikbaar. Ruime ouderslaapkamer van ca. 4,75 x 3,00 meter met vaste kastenwand en een prima 2e slaapkamer van ca. 4,25 x 2,10 meter. Als extraatje is er nog een ruimte voor bijvoorbeeld een extra koelkast, de droger en opslag of een kleine kamer.

De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door Fintec VvE beheer. De maandelijkse bijdrage is € 221,- (incl. waterverbruik) en de maandelijkse voorschot blokverwarming € 57,-.

Wil je ruim wonen op een leuke locatie en in een appartementencomplex die helemaal up to date is? Bel ons dan op 071-4062010 voor een bezichtigingsafspraak ter plaatse!!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Piersonstraat 29
Postcode 2221 BJ
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 325.000,-
Bouwjaar 1982
Woonoppervlakte 120 m2
Kamers 4
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.