Verkocht
Katwijk – Melkweg 137

Melkweg 137

2221 NP

KATWIJK

€ 489.000,-
k.k.
Gelegen op een gewilde locatie, nabij duinen en strand, ligt deze uitstekend onderhouden en uitgebouwde eengezinswoning met een modern wooncomfort. Perfecte ligging in een kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van strand, winkelcentrum, scholen en sportaccommodaties. Deze eengezinswoning is uitstekend onderhouden en biedt een modern wooncomfort. De woonkamer is aan de achterzijde over volle breedte uitgebouwd, is v.v. een moderne PVC vloer met vloerverwarming, extra lichtkoepels, openslaande deuren naar de overkapping en de zonnige achtertuin. De keuken is v.v. een natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur wo. vaatwasser (2020), oven (2022), gaskookplaat, glazen afzuigkap, koelkast en een aparte vriezer. Moderne badkamer geplaatst in 2013 met vloerverwarming, inloopdouche, 2e vrij hangend toilet, wastafelmeubel en handdoekenradiator. CV Nefit combiketel is in 2015 vernieuwd. Bouwjaar 1985; gelegen op 137 m2 eigen grond met een overkapping, fraaie achtertuin op het zuiden met een stenen berging en een overkapte afsluiting naar een kindvriendelijk speelpleintje toe. Op de eerste etage is een bijzonder fraaie garderobekamer met veel kasten gemaakt. Op een eenvoudige wijze kunt u dit wederom wijzigen in een goede kinderslaapkamer. Indeling: entree, hal, goed formaat zeer verzorgde keuken met vloerverwarming, natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur wo. vaatwasser (2020), oven (2022), gaskookplaat, glazen afzuigkap, koelkast en een aparte vriezer, zeer royale uitgebouwde living met PVC vloer v.v. vloerverwarming, lichtkoepels en openslaande deuren, trapkast en tussenhal naar geheel modern betegeld vrij hangend toilet. 1e Etage: overloop, royale ouderslaapkamer met toegang naar fraaie afsluitbare garderobekamer met vele garderobekasten, goede kinderslaapkamer met Velux dakvenster. Moderne badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, 2e vrij hangend toilet, wastafelmeubel?, handdoekenradiator en mechanische ventilatie. Alle kamers zijn v.v. een moderne laminaatvloer. 2e Etage: ingedeelde 2e etage met een overloop met CV Nefit combiketel en een fraaie kinderslaapkamer met houten vloerdelen, Velux dakvenster en bergruimte. Bijzonderheden: • Gewilde locatie op loopafstand van strand, scholen en winkels; • Kindvriendelijke ligging nabij speelpleintjes en strand; • Uitgebouwde royale living met PVC vloer met vloerverwarming; • Moderne badkamer uit 2013; • Fraaie afsluitbare garderoberuimte met veel kastruimte; • Openslaande deuren naar overkapping en zonnige achtertuin; • CV Nefit combiketel uit 2015; • Gunstig Energielabel B! Wilt u ook op het loopafstand van het strand wonen? Uitstekend onderhouden uitgebouwde eengezinswoning voor een fijne en lange woonperiode. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak ter plaatse.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Melkweg 137
Postcode 2221 NP
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 489.000,-
Bouwjaar 1985
Woonoppervlakte 112 m2
Perceeloppervlakte 137 m2
Kamers 5
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.