Verkocht
Katwijk – Krab 2

Krab 2

2221 KW

KATWIJK

€ 649.000,-
k.k.
Verrassend ruime 5-kamer hoekwoning met garage op 347 m2 eigen grond met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze royale eengezinswoning is gelegen in een oase van groen met waterpartij veilig achter het fietspad. Kenmerkend voor deze hoekwoning is de extra grote en brede achtertuin (ca. 11 m x 11 m) met groot zonneterras die perfect op het zuiden is gelegen. Deze achtertuin grenst aan grote brede groenzone met waterpartij gelegen in ruime groene woonomgeving. Hier kunt u de gehele dag optimaal van de zon genieten. Aan de voorzijde zijn twee parkeerplaatsen en een garage op eigen terrein aanwezig. Kindvriendelijke woonomgeving op loopafstand van meerdere scholen en sportaccommodaties. Gelegen op fietsafstand van winkelcentrum en nabij meerdere uitvalswegen. Bouwjaar 1992; vanuit de bouw goed geïsoleerd, v.v. een luxe woonkeuken uit 2019 met inbouwapparatuur en vloerverwarming op de begane grond. Woonkeuken en woonkamer liggen heerlijk aan de zuidzijde van de woning met ruim en groenrijk uitzicht. Entree, hal, verzorgd toilet, inpandige toegang naar de verwarmde garage, tuingerichte royale living met plavuizenvloer v.v. vloerverwarming, extra werk-/kantoorkamer, grote luxe woonkeuken (2019) met vloerverwarming en v.v. composiet aanrechtblad, vaatwasser, stoomoven, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap en grote koelkast inclusief vriesvak. 1e Etage: overloop met vaste kastenwand, zeer grote ouderslaapkamer (voorheen 2 slaapkamers) met toegang naar balkon en een groot zonnig dakterras, 2 kinderslaapkamers, licht betegelde badkamer met ligbad, aparte douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet, stook-/wasruimte met CV Remeha combiketel en mechanische ventilatie. De slaapkamers zijn v.v. laminaatvloeren. Buiten: Twee parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde en eigen zijpad naar de opvallend grote zonnige achtertuin op het zuiden grenzend aan brede groenstrook. Bijzonderheden: • Royale eengezinswoning met luxe woonkeuken; • Extra werk-/kantoorkamer op de begane grond; • Eenvoudige mogelijkheid tot realisatie van 4 of 5 slaapkamers; • Woonoppervlakte bedraagt 137 m2; • Grote en extra brede achtertuin op het zuiden; • Twee parkeerplaatsen en een garage op eigen terrein; • Basisscholen en middelbare scholen op fietsafstand; • Winkelcentrum, duinen en strand op fietsafstand; • Energielabel C. Royaal wonen en genieten van een zonnige achtertuin in een groenrijke omgeving? Maak een vrijblijvende bezichtigingsafspraak ter plaatse.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Krab 2
Postcode 2221 KW
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 649.000,-
Bouwjaar 1992
Woonoppervlakte 137 m2
Perceeloppervlakte 347 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.