Verkocht
Katwijk – Helm 1

Helm 1

2224 GW

KATWIJK

€ 565.000,-
k.k.
Toplocatie aan de voet van het duinwandelgebied, weids uitzicht aan de voorzijde, zeer ruime parkeergelegenheid, 5 slaapkamers en 14 zonnepanelen (2020) met een gemeten energieopbrengst van ca. 4.500 Kwh/jaar! Deze uitgebouwde eindwoning is echt een topper in deze prijscategorie!! Zonnige achtertuin op het zuidoosten waar je de hele dag kunt genieten en de late avondzon aan de voorzijde. De woning is degelijk gebouwd in 2003, buitenom professioneel geschilderd in 2021, volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A. De woning is gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “De Zanderij” aan de voet van de duinen met vele wandelpaden en op loopafstand van diverse speeltuinen zoals speeltuin de Duinvallei, sportschool, diverse scholen en winkelcentrum Bosplein. De nieuwe N206 geeft een supersnelle verbinding met de stad Leiden en de A44. Indeling: entree, ruime hal, meterkast met glasvezelaansluiting, modern vrijhangend toilet met fonteintje en een raampje voor de verse lucht. Royale, 2,50 meter uitgebouwde woonkamer met extra lichtinval door het zijraam, Braziliaans leistenen vloer met vloerverwarming en schuifpui naar de zonnige achtertuin met fietsenberging en achterom. Door de gunstige tuinligging op het zuidoosten kun je praktisch de hele dag van de zon genieten en heb je in de wintermaanden extra profijt van het zonlicht dat op de achtergevel en in de woonkamer schijnt. De moderne open keuken aan de voorzijde is erg breed, heeft veel werkruimte en is v.v. vaatwasser (2021), oven (2020), koel-/vriescombinatie, 6-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken heb je een weids uitzicht aan de voorzijde en achter de parkeerplaatsen is een talud waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten. 1e Etage: overloop, ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde met vaste kastenwand en nog 2 prima slaapkamers. De slaapkamers zijn allen voorzien van een moderne pvc-vloer, praktisch nieuwe plisségordijnen (bottom up top down) en oversausbare glasvezelbehang op de wanden. Volledig betegelde badkamer met ligbad, 2e vrijhangend toilet, wastafel met spiegel en een raampje. Vaste trap naar zolderetage v.v. moderne pvc-vloer. Overloop met c.v.-ketel (nieuw geplaatst in 2019), mechanische ventilatie (2019), omvormer voor de zonnepanelen en aansluitingen voor de wasapparatuur. Twee slaapkamers waarvan 1 v.v. groot dakkapel aan de voorzijde met onlangs vernieuwde (2021) dakbedekking. Kortom, een rijk uitgeruste woning op een fantastische plek! Oplevering kan desgewenst deze zomer al plaatsvinden. Interesse? Bel ons voor een bezichtiging en neem desgewenst uw NVM-aankoopmakelaar mee.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Helm 1
Postcode 2224 GW
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 565.000,-
Bouwjaar 2003
Woonoppervlakte 136 m2
Perceeloppervlakte 137 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.