Verkocht
Katwijk – Heggerank 15

Heggerank 15

2224 GV

KATWIJK

€ 569.000,-
k.k.
Aan de achterzijde uitgebouwde, royale eindwoning met 6-kamers, 15 zonnepanelen en een gunstig gesitueerde achtertuin waar je tot in de late uurtjes nog van de zon kunt genieten! De woning is gelegen in de zeer kindvriendelijke woonwijk “De Zanderij” en op steenworp afstand van de entree van het prachtige duinwandelgebied. Deze keurig onderhouden woning is in 2020 buitenom geschilderd en v.v. een trendy badkamer (2020) welke van alle gemakken is voorzien! Absoluut een bezichtiging waard. Bijzonderheden: 0 Praktische indeling met een royale woonkamer, 3 slaapkamers op de 1e etage en een zolderetage met groot dakkapel, 2 ruime slaapkamers en een afzonderlijke wasruimte; 0 Bergvliering over de gehele breedte van het huis met verlichting en vlizotrap; 0 In 2020 v.v. een nieuwe badkamer met o.a. vloerverwarming, gestuukt plafond met spotjes en er is een buitenraampje voor de frisse buitenlucht; 0 In 2020 buiten opnieuw geschilderd door een professionele schilder; 0 De 15 zonnepanelen (305 Wattpiek per zonnepaneel) zijn geplaatst in november 2019; 0 Centraal verwarmd d.m.v. Remeha Tzerra Hoogrendement c.v.-ketel, nieuw geplaatst in 2016. Indeling: Entree, ruime hal met fraaie massieve binnendeuren. Modern vrijhangend toilet met fraai marmeren achterwand en stucwerk. Uitgebreide meterkast met 7 groepen en aparte kookgroep. De woonkamer is ca 2,50 meter uitgebouwd, v.v. trapkast, comfortabele vloerverwarming, schuifpui en glad gestuukt plafond. Flinke keuken aan de voorzijde met natuurstenen aanrechtblad, veel bergruimte en diverse apparatuur zoals inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast, 4-laden vriezer en vaatwasser. 1e etage met massief eikenhouten vloer: overloop, ouderslaapkamer met moderne kastenwand, 2e grote slaapkamer aan de voorzijde en een prima 3e slaapkamer met moderne vaste kast. De moderne badkamer is in 2020 aangebracht en onder andere v.v. ligbad, ruime inloopdouche met regendouche en douchedrain, 2e vrijhangend toilet en wastafelmeubel met brede laden, dubbele kraan en spiegelkast met bergruimte. De vloerverwarming is geregeld middels een extra lus in de dekvloer en te regelen middels de reguliere verwarming in het huis. Vaste trap naar de zolderetage met groot dakkapel en een gewijzigde zolderindeling: ruime overloop met vlizotrap naar de bergvliering en een vaste kast met o.a. de c.v.-ketel en bergruimte. Waskamer aan de achterzijde en 2 grote slaapkamers. Kortom, een praktische en goed onderhouden gezinswoning met veel ruimte en gelegen op een geweldige plek! Interesse? Maak een bezichtigingsafspraak ter plaatse en neem desgewenst uw NVM aankoopmakelaar mee.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Heggerank 15
Postcode 2224 GV
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 569.000,-
Bouwjaar 2003
Woonoppervlakte 138 m2
Perceeloppervlakte 157 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.