Verkocht
Katwijk – Haven 47

Haven 47

2225 BV

KATWIJK

€ 445.000,-
k.k.
Altijd al willen wonen in één van “De Drie Musketiers” midden in het directe centrum? Perfecte ligging op de tweede etage in een representatief appartement complex met een zonnig balkon op het zuiden. Royaal drie kamer appartement aan de zuidzijde op een geliefde locatie met “gezellig levendig” uitzicht over de Haven. Bij het appartement behoort een overdekte eigen parkeerplaats en een fietsenberging. Lift is in het appartementencomplex aanwezig zodat u eenvoudig uw auto of uw berging kan bereiken. Het fijne van deze woning is dat u vanaf de Meerburgkade gelijkvloers (op het zelfde niveau) naar uw appartement kan lopen. Aan de achterzijde zit u heerlijk op de 2e etage met het fraaie uitzicht over het Prins Hendrikkanaal. Perfecte ligging in het centrum op loopafstand van alle winkels, de Boulevard en het strand. Bouwjaar ca. 1999; optimaal geïsoleerd en geheel v.v. dubbel glas. CV Remeha combiketel is in 2015 vernieuwd. Zonwering waaronder een zonnescherm op het balkon alsmede elektrische screens bij ramen op het Zuiden zijn aanwezig. Indeling: (Ingang aan de Weth. Meerburgkade) Beveiligd entree met intercom. Hal met liftinstallatie is aanwezig. U loopt gemakkelijk gelijkvloers op deze etage naar uw appartement. Een tweede entree bevindt zich op het niveau van Haven, waar zich ook de postbussen bevinden. Entree, gang, extra groot toilet, betegelde technische ruimte met plavuizenvloer, keukenblok, aansluiting voor de wasmachine en CV Remeha combiketel uit 2015, geheel licht en modern betegelde badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en handdoekenradiator, zéér grote opgesplitste slaapkamer met vaste kastenwand, (eenvoudig twee slaapkamers te realiseren), verrassend royale woonkamer aan de achterzijde met “levendig” uitzicht over het Prins Hendrikkanaal, goed formaat balkon op het zuiden en verzorgde keuken met parketvloer en diverse inbouwapparatuur wo. vaatwasser, nieuwe combimagnetron/oven, gaskookplaat, RVS afzuigkap en koelkast. Buiten: zonnig balkon op het zuiden, eigen overdekte parkeerplaats en fietsenberging. Bijzonderheden: • Royaal drie kamer appartement aan het Prins Hendrikkanaal; • Gelegen in representatief appartementencomplex Aramis; • Gelegen aan de zuidzijde op de 2e etage met ruim uitzicht; • Goed formaat zonnig balkon op het zuiden met fraai uitzicht; • Het complex heeft een centrale ruimte met containers voor het restafval, gft en papier; • Overdekte vaste parkeerplaats en fietsenberging met stroom; • Winkels, strand en Boulevard zijn op loopafstand gelegen; • Servicekosten bedragen thans € 170,- per maand; • Gunstig energielabel A. Wilt u ook wonen in het directe centrum en op loopafstand van de winkels en het strand? Representatief drie kamer appartement met zonnig balkon voor een lange woonperiode. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak ter plaats.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Haven 47
Postcode 2225 BV
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 445.000,-
Bouwjaar 1999
Woonoppervlakte 89 m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.