9.6

Katwijk – Haven 46

Haven 46

2225 BV

KATWIJK

€ 515.000,-
k.k.

Altijd al willen wonen in één van “De vier Musketiers” midden in het directe centrum? Royaal drie kamer appartement aan de zuidzijde op een geliefde locatie met “gezellig levendig” uitzicht over de Haven. Perfecte ligging op de tweede etage in een representatief appartement complex met een zéér gunstig gelegen woonkamer en een balkon op het zuiden.

Bij het appartement behoort een overdekte eigen parkeerplaats en een fietsenberging. Lift is in het appartementencomplex aanwezig zodat u gemakkelijk uw auto of uw berging kan bereiken.

Dit appartement is v.v. een fraaie parketvloer in de gang en in de woonkamer. Granieten plavuizenvloer is in de keuken aanwezig. Het fijne van deze woning is bovendien dat u vanuit uw woonkamer en uw zonnig balkon heel ruim en vriendelijk uitzicht heeft over het Prins Hendrikkanaal. Er valt namelijk buiten altijd wat te zien!

Openslaande deuren naar een goed formaat zonnig balkon v.v. Portugese plavuizen en twee windschermen. Perfecte ligging in het centrum op loopafstand van alle winkels, de Boulevard en het strand.

Bouwjaar ca. 1999; optimaal geïsoleerd en geheel v.v. dubbel glas. CV Remeha combiketel is in 2017 vernieuwd. Meerdere rolluiken zijn bij de woonkamer aan de zuidzijde aanwezig.

Entree: Twee keer een beveiligd entree aanwezig met intercom.
Ingang aan de Weth. Meerburgkade. Hal met liftinstallatie is hier aanwezig. Tevens is er ook een entree op de begane grond aan de Havenzijde. Ook vanaf hier kunt u uw appartement met de lift bereiken.

Appartement: Entree, gang met parketvloer, licht betegeld toilet, technische ruimte met plavuizenvloer, aansluitingen voor de wasmachine en de droger en CV Remeha combiketel uit 2017, geheel licht betegelde badkamer met ligbad, aparte douchecabine, wastafel, grote ouderslaapkamer, logeer-/werkkamer met vaste kastenwand, verrassend royale woonkamer aan de achterzijde met “levendig en vriendelijk” uitzicht over het Prins Hendrikkanaal, openslaande deuren naar goed formaat balkon op het zuiden en verzorgde keuken met granietenvloer en diverse inbouwapparatuur wo. vaatwasser, koelkast, oven/combimagnetron, keramische kookplaat en afzuigkap.

Buiten: zonnig balkon met windschermen op het zuiden, eigen overdekte parkeerplaats en fietsenberging.

Bijzonderheden:
• Royaal drie kamer appartement aan het Prins Hendrikkanaal;
• Gelegen in representatief appartementencomplex Aramis;
• Lift in het complex is aanwezig, twee keer een entree v.v. lift;
• Gelegen aan de zuidzijde op de 2e etage met ruim en vriendelijk uitzicht;
• Goed formaat zonnig balkon op het zuiden met Portugese plavuizen en twee windschermen;
• Overdekte vaste parkeerplaats en fietsenberging met stroom;
• Winkels, strand en Boulevard zijn op loopafstand gelegen;
• Servicekosten bedragen ca. € 164,- per maand;
• Geheel v.v. dubbel glas en gunstig energielabel A.

Wilt u ook wonen in het directe centrum en op loopafstand van de winkels en het strand? Representatief drie kamer appartement met zonnig balkon voor een lange woonperiode. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Haven 46
Postcode 2225 BV
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 515.000,-
Bouwjaar 1999
Woonoppervlakte 88 m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.