9.6

Katwijk – Gravin van Burenlaan 1

Gravin van Burenlaan 1

2224 GG

KATWIJK

€ 895.000,-
k.k.

Natuurliefhebbers opgelet! Unieke vrijstaande villa met oprit en inpandige garage gelegen op een perceel eigen grond van maar liefst 633 m²!! De woning is gelegen op een geweldige locatie aan de voet van de duinen met een groot netwerk aan schitterende wandelroutes!! De woning is degelijk gebouwd in 1989, volledig geïsoleerd, voorzien van 7 zonnepanelen en in juni 2023 buitenom geschilderd door een professioneel schildersbedrijf!! De tuin is rondom fraai aangelegd onder architectuur v.v. diverse fruitbomen, eigen grondwaterbron met volautomatische beregeningsinstallatie in 2 zones en er zijn meerdere terrassen waar je in de luwte heerlijk van het zonnetje kunt genieten! Winkelcentrum Bosplein, diverse scholen en bushaltes bevindt zich op loopafstand. Een dagje naar het strand? Via het nieuwe fietspad “Vlaggenduin” bent u hier slechts 2 KM van verwijderd. Beleef hier elke dag het ultieme vakantiegevoel!!

Uitbouwen? Bijbouwen? Levensloopbestendig maken van deze woning? Er zijn genoeg kansen binnen de huidige woning én het huidige bestemmingsplan om dit te realiseren! Informeer naar de mogelijkheden.

Indeling: Entree, hal met vide, uitgebreide meterkast (14 groepen) en toilet met fonteintje. Slaap-/studeerkamer aan de voorzijde. Zonnige woonkamer aan de achterzijde met gashaard (dubbelwandige rookgasafvoer aanwezig), erker met nieuwe dakbedekking (2023) en schuifpui naar de fraai aangelegde tuin rondom. Wat buiten direct opvalt is de hoogte van de haag, deze is zodanig dat het uitzicht weids is maar de privacy gewaarborgd. Een slimme keuze van de verkoper! Vanuit de woonkamer bereik je via de dubbele deuren de eetkeuken met een hoekkeuken en diverse apparatuur. Aansluitend de bijkeuken met c.v.-ketel (Remeha HR, bouwjaar 2020), omvormer zonnepanelen, gootsteen en aansluitingen voor de wasapparatuur. Doorgang naar de volledig geïsoleerde en verwarmde garage met elektrische, op afstand bedienbare garagedeur. In de garage bevinden zich tevens de waterpomp en de beregeningsinstallatie.

1e Etage: Zeer royale overloop waar momenteel een piano staat opgesteld. Dit was vroeger een slaapkamer. De ouderslaapkamer is ontzettend groot omdat de voormalige 2e badkamer (aansl. nog aanwezig) plaats heeft gemaakt voor een royale kastruimte. De originele bouwtekeningen laten wij graag zien. Via de ouderslaapkamer bereik je de moderne badkamer met Velux dakraam, inloopdouche met stoomfunctie, 2e vrijhangend toilet, whirlpool en fraai wastafelmeubel met dubbele wastafel en spiegelkast. Boven de garage bevindt zich nog een 2e grote slaapkamer met vaste kast en weids uitzicht naar de duinen.

Kortom, een goed onderhouden vrijstaande villa met mogelijkheden, gelegen op een fantastische locatie!!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Gravin van Burenlaan 1
Postcode 2224 GG
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 895.000,-
Bouwjaar 1989
Woonoppervlakte 148 m2
Perceeloppervlakte 633 m2
Kamers 5
Slaapkamers 3
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.