9.6

Katwijk – Drieplassenweg 10

Drieplassenweg 10

2225 JK

KATWIJK

€ 739.500,-
k.k.

Katwijkers opgelet! Op toplocatie gelegen, statige hoekwoning met royale schuur, flinke plaats met veranda aan de achterzijde en een gezellige plaats aan de voorzijde! Als je goed naar de voorgevel kijkt zie je dat dit echt een huis met body is! Het is groot, hoog en zeer geschikt om met een groot gezin te bewonen. De woning is direct achter de Boulevard en het strand gelegen, vanaf de eerste verdieping zie je zelfs een klein streepje van de zee.

Bijzonderheden:
0 Zeer royale schuur aan de achterzijde van ca. 23 m², geschikt voor het stallen van een motor;
0 Door de aangebouwde veranda kun je al snel uit de wind van het buitenleven genieten;
0 De achterpui in de woonkamer kan helemaal open zodat de veranda en woonkamer bij elkaar getrokken worden;
0 Sfeervolle woonkamer met moderne houtkachel (Instyle 1000, 9 KW) met de nieuwste verbrandingstechniek en een schonere verbranding;
0 Met een eenvoudige ingreep is deze woning voorzien van 6 slaapkamers;
0 Trendy badkamer voorzien van inloopdouche met sunshower, 2e vrijhangend toilet en fraai wastafelmeubel met spiegelkast.

Indeling: Entree, vestibule met garderobe en meterkast (glasvezel aanwezig). Ruime hal met fraaie granitovloer, vrijhangend toilet, trapkast en een garderobekast. Ruime woonkamer met prettige lichtinval en gezellig uitzicht op de Drieplassenweg. De wanden zijn glad gestuukt, evenals het plafond welke tevens is voorzien van een Joodse plint. De moderne houtkachel is keurig ingebouwd en heeft een vermogen van maar liefst 9 KW. Binnen een mum van tijd stook je hier het hele huis warm. De openslaande deuren aan de achterzijde zijn speciaal op maat gemaakt, waarbij in een handomdraai alle 4 de delen open gezet kunnen worden. De flinke keuken bevindt zich aan de achterzijde in de uitbouw en is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad en diverse apparatuur zoals vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en magnetron. Via de keuken bereik je aan de aangebouwde en geïsoleerde berging. Hier bevindt zich tevens de c.v.-ketel en de aansluitingen voor de wasapparatuur.

De achtertuin is ruim voor de Katwijkse begrippen, er is een ruime zithoek aan de achterzijde en een flinke, degelijk gebouwde veranda met heater en extra zonwering. Een heerlijke achtertuin met privacy om echt van te genieten! Er is tevens een gezellige voortuin met windscherm en een nieuw gemetselde muur. Voor de gezelligheid, moggûh en een preatje zit je hier uit de kunst.

Op de eerste etage zijn normaal gesproken 3 slaapkamers aanwezig, maar is thans geheel gerestyled. Een keurige visgraat pvc-vloer, gestuukte wanden/plafond, fraaie stalen deuren en een goedwerkende houtkachel. Een kastenkamer aan de voorzijde en een moderne badkamer aan de achterzijde. Op en top luxe!

De zolderetage is echt groot en biedt ruimte voor met gemak 3 slaapkamers. Er is tevens een vlizotrap naar een vliering met een hoogte van 1,70 meter. De zolder bestaat nu uit een zeer grote slaapkamer met dakkapellen, bergruimte onder de knieschotten, vaste kast en wastafelmeubel. Er is een aparte slaapkamer aan de voorzijde.

De huidige eigenaren hebben 30 jaar lang plezier gehad van dit huis, er van genoten met 5 kinderen, het gaat ze aan het hart, maar nu is het tijd voor een gelijkvloerse woning. Oplevering in overleg, maar kan desgewenst op korte termijn. Zo’n kans als dit komt niet snel opnieuw voorbij!

Wij laten de woning graag aan u zien, maak hiervoor een afspraak voor een individuele bezichtiging ter plaatse.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Drieplassenweg 10
Postcode 2225 JK
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 739.500,-
Bouwjaar 1935
Woonoppervlakte 135 m2
Perceeloppervlakte 208 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.