Verkocht onder voorbehoud
Katwijk – Conradstraat 43

Conradstraat 43

2221 SG

KATWIJK

€ 415.000,-
k.k.
Royale eengezinswoning (4 slaapkamers!) met een nieuwe moderne woonkeuken (2020), een fraaie strakke woonkamer, een vergrote licht betegelde badkamer en tevens v.v. een fijne zonnige achtertuin op het zuiden. Aantrekkelijke en kindvriendelijke locatie; gelegen op loopafstand van basisscholen, kinderdagverblijf en het winkelcentrum ‘Hoornesplein’. De woning is goed onderhouden en beschikt over een nieuwe woonkeuken met Siemens inbouwapparatuur, een fraaie woonkamer met zwarte industriële schuifdeur, strak gestuukt plafond, vergrote badkamer met ligbad, wastafelmeubel en extra 2e vrij hangend toilet. Vier goed formaat slaapkamers met laminaatvloeren en dubbel glas zijn aanwezig. Kortom een echte gezinswoning; zeker een bezichtiging waard! Tevens is de woning nagenoeg geheel voorzien van dubbel glas. Centrale verwarming aanwezig middels CV AWB Combiketel 2009. Rolluiken zijn aan achterzijde van de woning aanwezig. Al met al besparingen op uw stookkosten. Fijne achtertuin met een optimale zon ligging op het zuiden met zonneterras. Woonhuis is voor kinderen zeer gunstig gelegen om lekker buiten te kunnen spelen. Indeling: Entree via de fraaie woonkeuken v.v. modern stenen aanrechtblad en meerdere Siemens apparatuur wo. vaatwasser, combimagnetron/oven, inductiekookplaat, moderne afzuigkap, quooker, licht betegeld vrij hangend toilet, trapkast, ruime tuingerichte woonkamer met een moderne laminaatvloer, industriële schuifdeur en toegang tot de tuin op het zuiden. Fietsenberging is binnendoor te bereiken. 1e etage: Overloop, 2 kinderslaapkamers met laminaatvloeren en rolluiken aan de achterzijde, diverse inbouwkasten, fijne ouderslaapkamer met fraaie inloop-garderobekast aan de voorzijde, vergrote en geheel licht betegelde badkamer met ligbad/douche, wastafelmeubel en 2e vrij hangend toilet. Groot balkon aan de achterzijde gelegen op het zuiden. 2e Etage: Grote 4e slaapkamer met laminaatvloer, dakvenster aan voorzijde en Velux dakvenster aan achterzijde. Meerdere bergruimtes en een CV Combiketel zijn hier aanwezig. Buiten: Fijne zonnige achtertuin met groot zonneterras op het zuiden. Bijzonderheden: – Royale eengezinswoning met 4 slaapkamers; – Moderne fraaie woonkeuken (2020); – Strakke moderne woonkamer met gestuukt plafond; – Fijne achtertuin met zonneterras op het zuiden; – Grotendeels v.v. dubbel glas en rolluiken aan de achterzijde; – Kindvriendelijke woonomgeving nabij scholen en winkels; – Energielabel C. Wilt u ook wonen in een fijne eengezinswoning met een modern wooncomfort? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtigingsafspraak ter plaatse.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Conradstraat 43
Postcode 2221 SG
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 415.000,-
Bouwjaar 1963
Woonoppervlakte 112 m2
Perceeloppervlakte 105 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
Energielabel

Plattegronden

JEL_7666klv
Marc van BeekRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.