9.6

Katwijk – Bestevaerweg 32

Bestevaerweg 32

2225 PC

KATWIJK

€ 575.000,-
k.k.

Geheel gemoderniseerd, nageïsoleerd en instapklaar! Royaal bemeten, halfvrijstaande woning met oprit, 5 ruime slaapkamers en een zeer fraai aangelegde zonnige achtertuin met sfeervolle veranda en flinke schuur. Deze nette woning is gelegen in een rustige straat aan de rand van het centrum, op loopafstand van het marktplein, gezondheidsvoorzieningen en het winkelcentrum.

Bijzonderheden:
0 De woning is in 2001 v.v. een geheel nieuwe dakopbouw met 2 flinke slaapkamers;
0 Flinke uitbouw aan de achterzijde met vloerverwarming, moderne keuken en bijkeuken, gerealiseerd in 2013;
0 Moderne badkamer uit 2020 met o.a. inloopdouche en luxe inbouwkranen;
0 De tweede badkamer op de 1e etage is feitelijk al aanwezig, echter thans alleen in gebruik als royale toiletruimte.
0 De woning is v.v. 9 zonnepanelen (365 Wattpiek/paneel);
0 Flinke schuur over de gehele breedte gebouwd in 1997 met daarvoor een prachtige veranda en fraai aangelegde tuin!
0 Aluminium kozijn met zonwerend triple glas aan de voorzijde (beneden) en kunststof kozijnen (boven) met draai-/kiepramen.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren ’30 en v.v. fraaie glas-in-lood ramen (in het triple glas verwerkt), paneeldeuren en originele lambrisering.

Deze woning moet je gezien hebben! Eenmaal binnen geweest, dan ben je verkocht!!

Indeling: entree, hal met moderne meterkast (2013, 13 groepen en 3x aardlekschakelaar), trapkast en een modern vrijhangend toilet met veel beenruimte! Ruime doorzonkamer met zijraam, vaste kast, glad gestuukte wanden, glad gestuukt plafond met sierlijst en openslaande deuren (2013) naar de achtertuin. Moderne, open keuken in de uitbouw v.v. kastenwand met vriezer en dubbele combimagnetron, kookgedeelte met 5-pits gas-op-glas-kookplaat, afzuigkap en brede lades met veel bergruimte, spoelgedeelte bij het raam met Grohe kokend waterkraan en praktisch nieuwe vaatwasser (2021). Aansluitend een schuifdeur naar de bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur en toegang tot de achtertuin.

De achtertuin is fraai aangelegd met fleurige borders, kunstgras, design regenton en een heerlijke veranda met voldoende ruimte voor een flinke loungeset. In de zomermaanden kun je hier de hele dag van de zon genieten! De stenen schuur is opnieuw gebouwd in 1997 en heeft een hoog plafond waardoor extra veel bergruimte.

1e Etage: ruime overloop, zeer ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde met toegang tot een trapkast. Twee prima slaapkamers aan de voorzijde met kunststof kozijnen en draai-/kiepramen. De voormalige badkamer is thans in gebruik als royaal toilet met wastafel, maar alle aansluitingen voor de douchesituatie zijn ook nog aanwezig. De voormalige 4e slaapkamer is in 2020 verbouwd tot een prachtige badkamer met toegang tot het platte dak op de uitbouw en gestuukt plafond met led spots. De volledig betegelde badkamer is v.v. ruime inloopdouche met ingebouwde kranen en ingebouwde regendouche, modern wastafelmeubel met spiegel en een designradiator.

Vaste trap naar zolderetage (opgetrokken in 2001) v.v. dakkapel aan de zijkant, ruime overloop en berging v.v. c.v.-ketel (2013) en mechanische ventilatiebox (2020). Twee ruime slaapkamers v.v. Velux dakramen en 1 met dakkapel.

Aan alles kun je zien, dat deze woning met zorg en liefde is bijgehouden. Laat je verrassen en bel ons voor een bezichtiging ter plaatse!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Bestevaerweg 32
Postcode 2225 PC
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 575.000,-
Bouwjaar 1930
Woonoppervlakte 141 m2
Perceeloppervlakte 208 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.