Verkocht
Katwijk – Ankerplaats 154

Ankerplaats 154

2224 TZ

KATWIJK

€ 495.000,-
k.k.

Modern afgewerkte en ruim bemeten 3-kamer penthouse met zonnig dakterras pal op het zuidwesten!! De woning is gelegen op de 3e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met liftinstallatie, gebouwd in 2001, dus uitstekend geïsoleerd en v.v. energielabel A. Er is een algemene fietsenstalling op de begane grond, eigen ruime fietsenberging met 230 volt aansluiting en separate bergkast in de kelder. Voldoende parkeergelegenheid rondom het complex. De woning heeft een centrale ligging, direct achter de jachthaven en op loopafstand van diverse winkels, weekmarkt, het zwembad, het strand en de Boulevard!

Indeling: afgesloten centrale entree op de begane grond, de lift brengt u tot aan de voordeur in uw woning. Ruime hal met flinke garderobe, toilet met fonteintje en meterkast met uitgebreide groepenkast en glasvezelaansluiting. Vanuit de hal is er tevens een trap naar de 2e verdieping met de 2e voordeur. Zeer zonnige, ruime woonkamer met laminaatvloer en veel raampartijen met weids uitzicht. Dit geeft een erg prettig gevoel! Via een toog bereikt u de moderne, magnolia kleurige keuken uit 2020 met brede lades, handig Le mans systeem, composieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, recirculatiekap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Aan de voorzijde van de woonkamer is een doorgang naar de andere kant van het appartement met studeer-/werkruimte. De vele raampartijen aan de zonzijde zijn v.v. elektrisch bedienbare screens. Separate bergkast met aansluiting voor de wasapparatuur, warmte-terug-win ventilatiesysteem en de c.v.-ketel (Intergas HR, bouwjaar 2009).
Zeer ruime ouderslaapkamer (voorheen 2) aan de voorzijde met toegang tot het dakterras en een prima 2e slaapkamer met handige kastenwand met veel bergruimte. Moderne, volledig betegelde badkamer met inloopdouche met zitje, douchedrain, regendouche, modern wastafelmeubel met spiegelkast, designradiator en een raam voor de frisse buitenlucht. Tweede separaat toilet met fonteintje, naast de badkamer, bereikbaar vanuit de hal. Het royale dakterras is pal op het zonnige zuidwesten gelegen en heet verschillende hoekjes waar je heerlijk uit de wind en in het zonnetje kunt zitten, handige regenton en een fraai weids uitzicht!!

Kortom, een topper in deze prijscategorie vanwege de woonoppervlakte, het afwerkingsniveau, lichtinval en het royale zonnige terras!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Ankerplaats 154
Postcode 2224 TZ
Plaats KATWIJK
Koopprijs € 495.000,-
Bouwjaar 2001
Woonoppervlakte 114 m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Energielabel

Plattegronden

JEL_7858klv
Kees SchaartRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 6 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.
Van der Meer team

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.