Verkocht
Hillegom – Vosselaan 52

Vosselaan 52

2181 CD

HILLEGOM

€ 500.000,-
k.k.
Goed gelegen ruim herenhuis met garage, vrij uitzicht aan voor en achterzijde, heerlijke achtertuin op het zonnige zuiden. De achtertuin biedt veel privacy. Deze gezellige en ruime woning uit 1980 is altijd goed onderhouden en is aan achterzijde recent voorzien van nieuwe kunststof kozijnen. De woning is modern en zeer ruim te noemen; er zijn 5 royale slaapkamers en 2 recente vernieuwde badkamers. In en om de woning ervaar je een rustige en groene woonomgeving, terwijl je toch vlakbij het gezellige centrum van Hillegom woont met op loopafstand basis- en voortgezet onderwijs en sportvoorzieningen. De afstand tot bushaltes en het NS-station bedraagt slechts enkele minuten. Hillegom beschikt over gunstige verbindingen met de A4/A44; Schiphol is bereikbaar binnen 20 minuten. Hillegom is een moderne plaats omgeven door prachtige bloembollenvelden en vlakbij de duinen en het strand. Indeling: Begane grond: Entree van de woning, toiletruimte (2018) met toilet en fontein, vanuit de entree toegang tot bijkeuken (2018) met aansluiting voor de wasapparatuur en koelkast. Meterkast met 12 groepen en aardlekschakelaar. Een grote aparte hal met trap naar de eerste etage en toegang tot de lichte, gezellige woonkamer met openhaard. Vanuit de woonkamer kom je via de openslaande deuren in de zonnige tuin. De nette keuken in U-vorm is gelegen aan de voorzijde van het huis en is voorzien van inbouwapparatuur te weten; een vaatwasser, koelkast, magnetron, oven, gaskookplaat en afzuigkap. De keuken is in nette staat. De tuin is onderhoudsarm, gelegen op het zuiden en heeft toegang tot de garage. De garage met bergzolder bevindt zich achter het huis. De ingang van de garage is bereikbaar via een zijpad en een royale achterplaats. Eerste verdieping: Ruime overloop, twee ruime slaapkamers aan de voorzijde van de woning, een ouderslaapkamer aan de achterzijde met grote inloopkast. Apart modern toilet (2018). Een royale moderne badkamer (2018) met douchecabine, ligbad, wastafel en handdoekenradiator. Vaste trap naar de tweede etage. Tweede etage: De tweede etage wordt gekenmerkt door een bijzondere spiltrap met lichtkoepel. Op deze verdieping vind je een vierde slaapkamer voorzien van een balkon en een vijfde slaapkamer met toegang tot de bergzolder. Tevens bevindt zich op deze verdieping de tweede badkamer (2018) met douche, toilet en wastafel. In een vaste kast treft u de cv ketel (Vaillant 2018) met mechanische ventilatie. Bijzonderheden: • bouwjaar 1980; • betonnen vloeren; • elektrische rolluiken achterzijde op de eerste en tweede etage; • elektrisch zonnescherm met knik-arm; • nieuwe kunststof kozijnen achterzijde met HR++ glas (2019); • voorzijde ramen deels vervangen voor HR++ glas; • open haard; • 5 slaapkamers en twee badkamers; • ruime garage met vliering; • vrij uitzicht; • bekabelde internet en tv verbindingen naar woon- en slaapruimtes.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Adres Vosselaan 52
Postcode 2181 CD
Plaats HILLEGOM
Koopprijs € 500.000,-
Bouwjaar 1980
Woonoppervlakte 151 m2
Perceeloppervlakte 175 m2
Kamers 6
Slaapkamers 5
Energielabel

Plattegronden

JEL_8255kl1
Eric van de HeisteegRegister Makelaar en Register Taxateur

Is dit jouw droomwoning?

Neem contact op voor meer informatie of een bezichtiging.

Met 7 NVM-makelaars en 7 ondersteuners is er altijd iemand voor je beschikbaar, zodat we je persoonlijk verder kunnen helpen.

Veelgestelde vragen

Ook bij het kopen van een woonhuis of appartement is er een zekere consumentenbescherming. Dit betekent dat je als koper ook na het sluiten van de koopovereenkomst nog zonder opgave van redenen van de koop kan afzien. Dit is de wettelijke bedenktijd en geldt voor een periode van 3 werkdagen. Deze periode gaat in op het moment dat je als koper een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst hebt ontvangen. De periode kan niet eindigen in het weekend en er mag maximaal 1 weekenddag meegeteld worden. Stel je ontvangt op donderdag een kopie van de volledig getekende koopovereenkomst. Dan eindigt je bedenktijd op maandag om 23.59 uur. Vrijdag is dag 1, weekend is dag 2 en maandag is dag 3. Er is niet bepaald hoe je de bedenktijd moet inroepen. Een simpel belletje zou dus al voldoende zijn. Wij adviseren je om in het geval je de bedenktijd wilt inroepen dit altijd schriftelijk te doen. Zo kan er nooit betwist worden of je het hebt ingeroepen en of je op tijd was.
Bij de onderhandeling kun je ontbindende voorwaarden meenemen. Een bekende ontbindende voorwaarde is de ontbindende voorwaarde voor het rondkrijgen van je hypotheek, al dan niet met Nationale Hypotheek Garantie. De overeengekomen ontbindende voorwaarde(n) worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wanneer je een ontbindende voorwaarde voor het verkrijgen van je hypotheek bent overeengekomen dan is daaraan ook een bedrag gekoppeld. Stel je hebt een hypotheek van € 300.000,- nodig om de woning te kunnen betalen, dan staat in de koopovereenkomst dat je de koop kunt ontbinden als er geen geldverstrekker is die je € 300.000,- wil financieren. Dit zal je echter wel goed gedocumenteerd moeten doen. Je moet kunnen aantonen dat je al het redelijk mogelijke hebt gedaan om de benodigde financiering te verkrijgen en je moet een afwijzing van de hypotheekaanvraag kunnen overleggen. Een ontbindende voorwaarde is altijd voor een bepaalde termijn. Houd deze termijn goed in de gaten, is de datum verstreken dan kun je geen beroep meer doen op de betreffende ontbindende voorwaarde. Op dat moment is de koop definitief. Andere bekende ontbindende voorwaarden zijn een bouwkundige keuring, het verkrijgen van een toestemming of vergunning voor een verbouwing of bijvoorbeeld een asbestonderzoek.
Simpel gezegd zijn roerende zaken die zaken die niet aard en nagelvast zitten. Over sommige zaken bestaat hierover geen twijfel, bijvoorbeeld een keuken. Maar let op, want losse keukenapparatuur is dan weer wel een roerende zaak. Bij aankoop van een huis of appartement maak je afspraken over deze roerende zaken, zodat achteraf geen discussie kan ontstaan over wat er wel en niet bij de woning zou achterblijven. Wij gebruiken hiervoor een zogeheten ‘Lijst van Zaken’. Die laten wij voorafgaand aan de verkoop door de verkoper invullen en voegen we bij de verkoopdocumentatie. Zo weet je als koper voordat je overeenstemming hebt met de verkoper welke zaken er wel en niet achterblijven.  Soms staan er op deze lijst roerende zaken ‘ter overname’. Wanneer je die als koper niet overneemt of hierover expliciet afspraken maakt, zal de verkoper deze zaken meenemen.
De dag waarop je de sleutel ontvangt, noemen wij de datum van oplevering. Op die dag ga je samen met de verkoper naar de notaris waarbij het eigendom officieel wordt overgedragen. Dit is het moment waarop de koper de woning betaalt en de verkoper de koopsom ontvangt. Na deze officiële handeling zul je als koper de sleutels ontvangen. Er is geen vaste termijn waarbinnen je als koper de sleutels krijgt, dit is afhankelijk van wat je als koper en verkoper met elkaar hebt afgesproken. Deze datum wordt vastgelegd in de koopovereenkomst en is onderdeel van de onderhandeling.

We helpen je graag met al je woonwensen.

Verstuurd!

Je bericht is verstuurd en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.