Samen op weg naar het beste resultaat

Een huis verkopen kan iedereen. Het beste resultaat behalen lukt bijna niemand.
 

De makelaars van Van der Meer Makelaars zijn ervaren, gedreven en maken – als één van de weinigen – nog tijd vrij voor de verkoop van uw woning. Hierdoor resulteert een verkoop via Van der Meer makelaars bijna altijd in een aanzienlijk hogere opbrengst.

Een makelaar doet dit niet alleen, maar samen met het hele team en natuurlijk in samenspraak met de verkoper. Niet voor niets is onze slogan:
Samen op weg naar het beste resultaat!

Wat is voor u het beste resultaat?
Voor de meeste verkopers is het beste resultaat een zo hoog mogelijke verkoopprijs onder de meest gunstige voorwaarden (o.a. datum van de sleuteloverdracht en de ontbindende voorwaarden financiering). Maar sommige verkopers vinden de verkoopprijs (iets) minder belangrijk en willen bijvoorbeeld bijzondere voorwaarden aan de verkoop stellen. Wat uw doel ook is, het beste resultaat zal niet zomaar bereikt worden. Daar moet heel wat voor gedaan worden.

Tijd & Kwaliteit
Uiteraard moet de makelaar goed zijn in zijn werk. Voldoende ervaring, veel juridische en bouwkundige kennis, goede communicator en ten slotte een sterke onderhandelaar. Toch is een goede makelaar geen garantie voor het beste resultaat. Want neemt de makelaar wel voldoende de tijd om het beste resultaat te realiseren? Zeker in een overspannen woningmarkt is dat niet vanzelfsprekend, want het huis wordt toch wel verkocht toch?!

Door meer tijd te investeren in de verkoopstrategie, bezichtigingen(!) en onderhandelingen, wordt een aantoonbaar beter resultaat gerealiseerd. Dat is uw winst wanneer u kiest voor een goede makelaar die ook daadwerkelijk tijd investeert in de verkoop van uw woning.

De juiste vraagprijs is een belangrijke basis
Het bepalen van de vraagprijs is een belangrijke stap op weg naar een goed resultaat. De woningmarkt is – net als alle andere markten – één van vraag en aanbod. Wanneer het aanbod te duur is, zal de vraag afnemen. Dus een woning waarvan de vraagprijs te hoog is, zal het moeten doen met minder, of zelf helemaal geen geïnteresseerden. Andersom is natuurlijk ook het geval, een te lage vraagprijs geeft meestal ook niet het gewenste resultaat. Bij de verkoop van een woning is de eerste klap een daalder waard, dus zorg dat de vraagprijs gelijk goed is. Tip: Daarnaast is het belang dat u er op kunt vertrouwen dat de makelaar de waarde van de woning niet bewust te hoog inschat, om meer kans op uw opdracht te maken!

Vrijblijvende kennismaking incl waardebepaling
Eén van onze makelaars komt graag bij u langs om vrijblijvend kennis te maken en onze werkwijze verder toe te lichten!

 
 
 
 
Uw woning verkopen?
Vrijblijvend kennismaken
incl. waardebepaling
Bij u op locatie

 

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een afspraak.

     
     
     
    DELEN