Verkoop en verhuur van woningen

Een huis verkopen kan iedereen, zeker met de mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt. Maar een huis goed verkopen, daarbij helpen wij u graag.

Wij hebben betrokken én ervaren makelaars met een enthousiaste en reële visie: dé ingrediënten voor een zorgeloze en succesvolle verkoop van uw huis met een hoogwaardige dienstverlening!

Voordat het in de verkoop gaat, zetten we samen met u de puntjes op de i. De eerste indruk, daar gaat het om en het oog van de makelaar ziet soms net even meer dan het oog van de eigenaar. We verzamelen alle informatie over het huis zodat vragen van kijkers straks snel en volledig beantwoord kunnen worden. Samen met u stellen we de vraagprijs vast.

Funda

Het eerste voordeel dat u heeft als u uw huis via Van der Meer makelaars verkoopt, is dat uw huis op Funda wordt geplaatst, de best bezochte koophuizensite van Nederland. Wij zorgen voor goede en aantrekkelijke foto’s en besteden ruim aandacht aan een wervende tekst. Uiteraard wordt uw huis ook aangeboden op onze eigen site.

HelpMee

Indien gewenst kunt u ook zelf, via uw social media, uw woning presenteren. Wij bieden u hiervoor inlogcodes zodat u hier zelf uw persoonlijke ervaringen kunt delen.

Bezichtigingen

Ons kantoor begeleidt de bezichtigingen. U kunt daarbij aanwezig zijn, maar dat hoeft niet en dat scheelt u veel tijd. Wij zorgen ervoor dat kijkers de juiste informatie krijgen.

Onderhandelen, een vak apart

Wordt een geïnteresseerde kijker een interessante bieder, dan begint het onderhandelingsproces. En dan kunnen we voor u waarmaken dat het inhuren van ons kantoor geen kostenpost maar een investering is. Onderhandelen is een vak apart en daarbij is het belangrijk dat je de kandidaat koper ziet of in ieder geval gezien hebt. Een gesprek waarbij je de ander ziet en hoort is waardevol en levert veel informatie op die we gaandeweg het proces kunnen gebruiken. Bij het onderhandelen nemen we alle voorwaarden en condities mee. De opleverdatum, de roerende zaken en uiteraard, de verkoopprijs.

Koopovereenkomst

Als de bieder een koper wordt, zijn er nog genoeg haken en ogen. Er moet een koopovereenkomst opgesteld worden waarin alle afspraken ondubbelzinnig vastgelegd worden. Ook eventuele uitsluitingen moeten opgenomen worden. Ons kantoor heeft de kennis en kunde om dergelijke overeenkomsten op te stellen. Daarbij ontkomen we niet aan juridisch taalgebruik, maar waar nodig leggen we dat uit en verduidelijken we het.

Oplevering en overdracht

Bij de oplevering zijn we aanwezig om de koper te laten zien dat het huis volgens de vastgelegde afspraken wordt overgedragen. Ook bij de overdracht bij de notaris zijn we normaal gesproken present.

DELEN