Van der Meer Makelaars

Van der Meer Makelaars & Taxateurs, gevestigd in Noordwijk, Katwijk en Lisse. Wij zijn hét makelaarskantoor voor de Duin- en Bollenstreek.

Ons team bestaat uit 8 NVM-makelaars en 7 ondersteuners. Samen vormen we een groot team met specialistische kennis, terwijl we werken vanuit 3 kantoren. Dat doen we bewust zo. Want  juist door onze bescheiden omvang per vestiging kunnen we iedere klant persoonlijke aandacht geven.

We kennen onze klanten. We weten wat ze willen (en ook wat ze niet willen). En met die kennis gaan we op zoek naar dat ene huis of die ene koper. Op ieder kantoor zijn tenminste 3 NVM-makelaars werkzaam, waardoor er altijd een specialist voor u beschikbaar is.

Dé ingrediënten voor betrokken, enthousiaste makelaars met korte communicatielijnen, samen met de voordelen van een groot kantoor als het gaat om het netwerk en kennis.

Ons kantoor bestaat al meer dan 25 jaar. We zijn thuis in de omgeving. We kennen alle wijken, buurten en straten, we weten wat er te koop is. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we u een goed advies geven. We zetten alles op een rijtje. Wat zijn de voors- en tegens? Uiteindelijk bent ú het die beslist. Maar wij zorgen ervoor dat u de juiste beslissing kunt nemen.

DELEN