Vacature ervaren binnendienstmedewerker Makelaardij

Ben jij een ervaren binnendienstmedewerker in de makelaardij en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij zoeken op korte tot middellange termijn een ervaren binnendienstmedewerker. Pas jij in een team met professionals dat op een positieve manier de lat hoog legt? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

vacature-van-der-meer-makelaars

Wie zijn wij
Van der Meer Makelaars onderscheidt zich van andere makelaars door nog écht tijd te maken voor haar klanten om zo het beste resultaat te halen. Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. Door kwaliteit en resultaat te leveren zijn wij de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een begrip in onze regio. We werken voor zowel particuliere klanten als professionele opdrachtgevers, in bestaande bouw en nieuwbouw.

Waar kom je werken
Je komt werken binnen een hecht team dat met elkaar de uitdaging heeft om elke klant zo goed als mogelijk te helpen. We werken vanuit 3 verschillende vestigingen (Noordwijk, Katwijk en Lisse) waarvandaan we de hele Duin- en Bollenstreek bedienen.

Wat zoeken wij:

  • Je hebt een positieve persoonlijkheid;
  • Werkt graag nauwkeurig;
  • Je wilt doorgroeien en de lat hoger leggen;
  • Ervaring met Realworks is een grote pré.

Wat heeft Van der Meer Makelaars jou te bieden
We bieden je een goed salaris dat past bij jouw opleidingsniveau en ervaring. Bovendien stimuleren we je om je verder te ontwikkelen. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Onze medewerkers zijn enthousiast over hun vak en bovendien ervaren en gedreven, waardoor er een positieve en professionele werksfeer is.

Interesse
Is je interesse gewekt en zou je je graag willen voorstellen? Stuur dan een motiveringsbrief en CV naar werkenbij@vandermeermakelaars.nl We hopen snel met jou kennis te maken!

Adresgegevens
Van der Meer Makelaars
Contactpersoon: P&O
Nieuwe Zeeweg 68
2202 HB Noordwijk

DELEN