Taxatie NWWI

Wat is uw (toekomstig) huis waard? Voor een verbouwing, hypotheek of verkoop, is een taxatie van een Register Taxateur nodig.

De taxateurs van Van der Meer makelaars zijn thuis in de Duin- en Bollenstreek. We zijn op de hoogte van eventuele problematiek en kennen ook de plannen van de gemeenten. We kennen de wijken, buurten en straten. Na een uitgebreide inspectie van uw huis, kunnen we een nauwkeurige taxatie opstellen.

Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Het NRVT is het centrale register van gekwalificeerde vastgoedtaxateurs. De geregistreerde taxateurs werken op basis van eenduidige beroeps- en gedragsregels die aansluiten bij de Nederlandse en internationale eisen. Lees verder op www.nrvt.nl.

Heeft u een woning gekocht en de bank heeft een taxatierapport nodig? Onze taxateurs zijn aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), zodat wij voor u een NWWI gevalideerd taxatierapport kunnen verzorgen. Met name voor de financiering vragen geldverstrekkers om een gevalideerd taxatierapport. Lees verder op www.nwwi.nl

DELEN