Noordwijk

Van der Meer Makelaars is een van de grootste makelaarskantoren van Noordwijk en omstreken. Met een groot aanbod van woningen en bedrijfspanden in de hele Duin- en Bollenstreek zijn we meer dan een lokale speler. Om onze vele Noordwijkse klanten nog beter te bedienen is er in 2007 ook een vestiging van Van der Meer Makelaars in Noordwijk geopend.

Noordwijk, bloemenbadplaats

Noordwijk aan zee was tot halverwege de 19e eeuw vooral een vissersdorp maar veranderde langzaam maar zeker in een badplaats, bekend in zowel binnen- als buitenland. Veel mensen die een bezoek brengen aan Noordwijk zou hier graag wonen. Deze populariteit heeft invloed op de vraag naar koopwoningen en daarom dus ook op de prijs van deze woningen. De woningprijzen zijn gemiddeld dan ook hoger dan in de omringende gemeenten, al is de hele Duin- en Bollenstreek vooral vanwege de prachtige omgeving en gunstige ligging (tussen Amsterdam, Den Haag en Leiden) en populaire plek om te wonen.

Lokale kennis

Van der Meer makelaars heeft diverse beëdigde makelaars in dienst die zijn geboren en getogen in Noordwijk en het dorp kennen als geen ander. Dit heeft voordelen bij de verkoop van een woning of bedrijfspand. Daarnaast komen veel kopers van buiten Noordwijk en regelmatig wordt een woning in Noordwijk – door onze makelaars op andere vestigingen in de regio – bij hen onder de aandacht gebracht. Een samenspel van 8 beëdigde makelaars en 3 kandidaat makelaars om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Woning kopen of verkopen

Wanneer u in Noordwijk een woning wilt kopen of verkopen, dan kunt u de kennis en ervaring van onze makelaars inschakelen om tot een goed besluit te komen. Natuurlijk onderhandelen wij voor u over een prijs, maar net zo belangrijk is het advies wat u geven over deze belangrijke stap in uw leven. Wij zijn er van overtuigd dat een goed en eerlijk advies de kern is van ons werk. Niet alleen de woning willen verkopen, maar ook durven adviseren de woning aan te houden als dat in uw specifieke situatie aan te raden is. Immers: Eerlijkheid duurt het langst.

DELEN