Nieuw Meerzicht - Lisse

Meer vrijheid, meer ruimte, meer mogelijkheden

Je wilt meer in het leven. Meer ruimte, meer vrijheid, meer mogelijkheden. In Nieuw Meerzicht in Lisse ontdek je het allemaal… en meer. Want Nieuw Meerzicht wordt een prachtige wijk met woningen voor iedereen. Van starterswoning tot vrijstaande koopwoning. Voor starters en doorstromers, jongeren en ouderen en voor één- of tweepersoonshuishoudens en gezinnen. Zo wordt Nieuw Meerzicht een wijk voor iedereen.

Impressie nieuw meerzicht Lisse

Fase 1A

Op 1 november is fase 1A in verkoop gegaan. Het gaat om woningtypen C (rijwoning), D (rijwoning), E (twee-onder-een-kapwoning), N (rijwoning) en V (vrijstaand). Alle woningen uit fase 1A zijn toegewezen. Je kan je nog wel als reservekandidaat opgeven.

Fase 1B (Inschrijving inmiddels gesloten)

De type P en type M woningen (bouwnummers 8 t/m 36) zijn nu in verkoop.

  • De 6 benedenwoningen van type P kosten € 197.860,-  vrij op naam.
  • De 12 bovenwoningen van type P kosten € 197.960,- vrij op naam.
  • De 7 eengezinswoningen van type M kosten € 240.000,- vrij op naam.

Voor deze woningen gelden aanvullende eisen. Inschrijvers uit de Gemeente Lisse hebben voorrang op deze woningen. Voordat er een definitieve toewijzing plaatsvindt aan deze personen wordt de inschrijving getoetst in de administratie van de gemeente (GBA).

Er geldt daarnaast een maximum (gezamenlijke) inkomensgrens voor deze woningen.

  • Voor type P geldt een maximaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van € 52.500,-
  • Voor type M geldt een maximaal gezamenlijk bruto jaarinkomen van € 62.500,-

Wanneer je je inschrijft voor (een van) deze woningen verklaar je dat het gezamenlijk bruto jaarinkomen van 2018 niet boven die grens zit. Op het moment dat de woningen definitief worden toegewezen, wordt het inkomen gecontroleerd. Lees daar hier meer over.

[UPDATE: De inschrijving voor fase 1B is inmiddels gesloten]

DELEN