Heereparck - Lisse

Heereparck te Lisse – Vrije kavels

Heeft u de droom om zelf een woonhuis te realiseren naar eigen stijl en ideeën? Dan is dit wellicht het moment om toe te slaan!

Nu in verkoop, 4 riante bouwkavels geschikt voor de bouw van 4 vrijstaande villa’s, op een bijzondere locatie. Het project bestaat uit 6 bouwkavels, waarvan er 4 op de markt worden aangeboden. De kavels variëren in grootte van ca. 668 m² – 859 m² en zijn geschikt voor de bouw van vrijstaande villa’s.

Heereparck ligt enerzijds rustig en op loopafstand van het centrum, anderzijds om de hoek van de Westelijke Randweg N208 vanwaar binnen 10 minuten op de A-4. Een drietal kavels hebben een unieke ligging aan vaarwater met aansluiting op de Ringvaart. In de omgeving van het plan staan diversen Bollenvilla’s. Deze woningen zijn kenmerkend voor de Bollenstreek en zijn te herkennen aan de imposante uitstraling en de rijke details. In het midden van het plan staat het gemeentelijk monument ‘villa Baka’ welke behouden zal blijven en een uitstekend voorbeeld is van deze architectuur. De nieuw te bouwen villa’s aan de Heereweg / Oranjelaan zullen qua vorm en uitstraling hierop gaan aansluiten.

Bestemmingsplan
Het ontwerp bestemmingsplan is te vinden op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de planindentificatie NL.IMRO.0553.Heereweg31en33-onx1

Het ontwerp bestemmingsplan heeft reeds ter inzage gelegen. Hierop zijn geen zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is goedgekeurd door het college van B&W en moet vervolgens vastgesteld worden door de gemeenteraad. Na vaststelling door de gemeenteraad geldt er opnieuw een inzagetijd van 6 weken. Als hierop wederom geen zienswijzen of bezwaren binnenkomen is het bestemmingsplan onherroepelijk. Nadat het plan onherroepelijk is zullen de kavels aan de kopers worden overgedragen.

Spelregels verkoop
De bouwkavels worden verkocht door middel van een inschrijving. De volledige inschrijfvoorwaarden kunt u hieronder downloaden.

Inschrijfvoorwaarden

Bij de inschrijfvoorwaarden behorende de volgende bijlagen:
Bijlage 1 Kavelkaart
Bijlage 2 Kavelpaspoorten
Bijlage 3 Inschrijfformulier
Bijlage 4 Model koop- en aannemingsovereenkomst. De model overeenkomsten worden uitsluitend per e-mail aan u verstrekt. Wenst u deze te ontvangen dan kunt u een e-mail sturen naar nieuwbouw@vandermeermakelaars.nl. Wij verzoeken u uw naam, adres en telefoonnummer door te geven, waarna wij de model overeenkomsten aan u zullen toesturen.

Het inschrijfformulier dient volledig ingevuld en ondertekend op uiterlijk maandag 6 december 2021 om 17.00 uur te zijn ontvangen.

DELEN