De Molentuin - Noordwijkerhout

18 vrije-sector (nieuwbouw) huurappartementen in hartje Noordwijkerhout.

De komst van De Molentuin geeft de Noordwijkerhouters en ook de mensen van buitenaf dé unieke kans om in het centrum, gelijkvloers én met een zonnig balkon te wonen. Met het strand dichtbij en de steden als Leiden en Haarlem op nog geen 20 minuten rijden, is De Molentuin een uitgelezen woonkans.

3-kamer appartementen
De Molentuin bestaat uit 18 vrije sector huurappartementen. Alle appartementen hebben de beschikking over 2 slaapkamers en een lichte woonkamer met aansluitend balkon op de zonkant. De appartementen variëren in grootte van ca. 65 tot ca. 82 m² excl. ruim balkon. De (fietsen)berging en parkeerplaats bevinden zich op de begane grond.

Start inschrijving
Ongeveer 3 maanden voor de oplevering van de appartementen (circa voorjaar 2022) zal de officiële verhuur aanvangen en gaan we geïnteresseerden verder informeren. Heeft u interesse en wilt u op de hoogte gehouden worden, vult u dan onderstaand formulier in.

Contactformulier

    Momenteel wordt er onderzocht of het interessant is om het complex extra geschikt te maken voor senioren huisvesting (vanaf 65 jaar) waarbij er op de begane grond ruimte voor thuiszorg en een gezamenlijke ruimte voor de bewoners worden gecreëerd. Zou dit interessant voor u zijn?

    Interesse in complex dat extra geschikt is gemaakt voor senioren

    U gaat akkoord met de privacy verklaring

    DELEN