Buitengewoon Offem fase 1 – Noordwijk

Vrijuit wonen in Noordwijk

Vrijuit wonen in Noordwijk

Nog enkele woningen beschikbaar.
Het is sfeervol en gemoedelijk, met alles wat u wilt dichtbij, op 12 fietsminuten van het strand en midden in het groen. Met de bouw van circa 425 nieuwe woningen, zowel koop als huur, is er voor elk wat wils.

Meer over Buitengewoon Offem leest u in het verkoopmagazine.

Woningen fase 1

Koopwoningen

We bouwen Buitengewoon Offem in fases. In de eerste fase komen 67 koopwoningen. Alle woningen in Buitengewoon Offem beschikken over drie woonlagen, meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een fijne tuin. Ze zijn hoogwaardig afgewerkt en energiezuinig. Parkeren doet u gemakkelijk op de eigen oprit, voor de deur of in een van de parkeerhoven. Het aanbod:

  • 40 herenhuizen
  • 10 drie- en vier-onder-één-kapwoningen
  • 10 halfvrijstaande villa’s
  • 7 vrijstaande villa’s

Bekijk het online verkoopmagazine hier of ga direct naar aanbod.

Kweeklust en Achterweg
De straten Kweeklust en Achterweg liggen in de zogenoemde ‘Landgoederenzone’. Die dankt zijn naam aan het Landgoed Offem waar de nieuwe wijk, slechts gescheiden door de Woensdagsche Watering, aan grenst. Hier komen de (half)vrijstaande villa’s en enkele drie- en vier-onder-één-kapwoningen.

Nieuwe Voorstraat
De sfeervolle Nieuwe Voorstraat trekken we door in Buitengewoon Offem. De karakteristieke herenhuizen in deze straat zijn geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat. In totaal worden maar liefst 40 Herenhuizen gerealiseerd.

Huurwoningen

In de eerste fase komen ook 25 grondgebonden eengezinswoningen in de sociale huur. Deze zijn, net als een deel van de vrije sector woningen, ontworpen door architectenbureau Hoogeveen. Hiernaast komt er aan de Beeklaan een appartementengebouw met ruimte voor 48 sociale huurappartementen. De sociale huurwoningen worden t.z.t. aangeboden op Huren in Holland Rijnland.

Het Gastenhuis

In Het Gastenhuis, een kleinschalige woon-/zorgvoorziening waarvan de uitstraling doet denken aan een landhuis, komen 20 bescheiden appartementen. Bijzonder aan Het Gastenhuis is dat het wordt geleid door een (echt)paar met een zorgachtergrond. Zij wonen, eventueel met hun eigen gezin, naast het Gastenhuis in de zogeheten dienstwoning. Dit zorgt voor vertrouwde gezichten, een persoonlijke sfeer en verbinding met de buurt.