Buitengewoon Offem – Noordwijk

Vrijuit wonen in Noordwijk

Vrijuit wonen in Noordwijk

Nog enkele woningen beschikbaar.
Het is sfeervol en gemoedelijk, met alles wat u wilt dichtbij, op 12 fietsminuten van het strand en midden in het groen. Met de bouw van circa 425 nieuwe woningen, zowel koop als huur, is er voor elk wat wils.

Meer over Buitengewoon Offem leest u in het verkoopmagazine.

Woningen fase 1

Koopwoningen

We bouwen Buitengewoon Offem in fases. In de eerste fase komen 67 koopwoningen. Alle woningen in Buitengewoon Offem beschikken over drie woonlagen, meerdere slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en een fijne tuin. Ze zijn hoogwaardig afgewerkt en energiezuinig. Parkeren doet u gemakkelijk op de eigen oprit, voor de deur of in een van de parkeerhoven. Het aanbod:

  • 40 herenhuizen
  • 10 drie- en vier-onder-één-kapwoningen
  • 10 halfvrijstaande villa’s
  • 7 vrijstaande villa’s

Bekijk het online verkoopmagazine hier of ga direct naar aanbod.

Kweeklust en Achterweg
De straten Kweeklust en Achterweg liggen in de zogenoemde ‘Landgoederenzone’. Die dankt zijn naam aan het Landgoed Offem waar de nieuwe wijk, slechts gescheiden door de Woensdagsche Watering, aan grenst. Hier komen de (half)vrijstaande villa’s en enkele drie- en vier-onder-één-kapwoningen.

Nieuwe Voorstraat
De sfeervolle Nieuwe Voorstraat trekken we door in Buitengewoon Offem. De karakteristieke herenhuizen in deze straat zijn geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat. In totaal worden maar liefst 40 Herenhuizen gerealiseerd.

Huurwoningen

In de eerste fase komen ook 25 grondgebonden eengezinswoningen in de sociale huur. Deze zijn, net als een deel van de vrije sector woningen, ontworpen door architectenbureau Hoogeveen. Hiernaast komt er aan de Beeklaan een appartementengebouw met ruimte voor 48 sociale huurappartementen. De sociale huurwoningen worden t.z.t. aangeboden op Huren in Holland Rijnland.

Het Gastenhuis

In Het Gastenhuis, een kleinschalige woon-/zorgvoorziening waarvan de uitstraling doet denken aan een landhuis, komen 20 bescheiden appartementen. Bijzonder aan Het Gastenhuis is dat het wordt geleid door een (echt)paar met een zorgachtergrond. Zij wonen, eventueel met hun eigen gezin, naast het Gastenhuis in de zogeheten dienstwoning. Dit zorgt voor vertrouwde gezichten, een persoonlijke sfeer en verbinding met de buurt.

Ontwikkelingen, verhalen en tips

Iedere persoonlijke situatie is anders, van doorstromers tot starters, jouw (ver)koop proces is anders. Bereid je voor met de laatste ontwikkelingen, verhalen en tips vanuit de huizenmarkt.

De Huizenmarkt: Waarom jongeren buiten de boot vallen

In mijn jaren als makelaar heb ik de sleutels overhandigd aan een breed scala aan nieuwe huiseigenaren: van enthousiaste jonggehuwden...

Check dit: Overdrachtsbelasting, wat is dat eigenlijk?

In de vastgoedwereld komt de term overdrachtsbelasting vaak om de hoek kijken. Maar wat houdt het nou eigenlijk in en...

Herstel van de woningmarkt: Een Kansrijk Perspectief

Na een turbulente periode van onzekerheid begint de Nederlandse woningmarkt weer tekenen van herstel te vertonen. Het tweede kwartaal van...

Bouwkundige keurder aansprakelijk voor fout?

Bij de aankoop van een woning wordt soms geadviseerd om de woning bouwkundig te laten inspecteren. Stel dat de bouwkundige...

De voordelen van een NVM-makelaar.

Als je van plan bent om een huis te kopen of verkopen, dan is het belangrijk om een betrouwbare en...

Meer ontspannen huizenmarkt.

In het eerste kwartaal van 2023 zet de daling van de koopprijzen van woningen in Nederland verder door. Ook blijkt...