Buitengewoon Offem – Noordwijk

Vrijuit wonen in Noordwijk

Buitengewoon Offem - Noordwijk

Op zoek naar het comfort van een ruime nieuwbouwwoning op een plek met een bijzonder karakter en rijke historie? Buitengewoon Offem krijgt circa 425 duurzame woningen, veel met een eigen tuin, maar ook appartementen. Op een steenworp afstand van Landgoed Offem en op enkele fietsminuten van winkels, scholen en horeca. De ideale plek voor gezinnen, en een unieke buitenkans voor doorstromers en stellen waarvan de kinderen het huis uit zijn.

Vrijuit wonen in Noordwijk

Het Plan

In Buitengewoon Offem komen 425 nieuwe woningen, zowel koop als huur. In het sociale en middel dure segment en de vrije sector. Het aanbod is gevarieerd: van ruime eengezinswoningen en luxe villa’s tot comfortabele appartementen. Een totaal nieuwe wijk waar jong en oud, singles, stellen en gezinnen zich op hun gemak voelen. Een nieuw thuis.

Ligging en karakter

De nieuwe woningen worden gebouwd naast het reeds opgeleverde deel Offem Zuid. Offem Zuid en Buitengewoon Offem liggen in het verlengde van de charmante Voorstraat. De nieuwbouw is dan ook geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat, het Lindenplein en Landhuis Klein Offem in Noordwijk Binnen. Ook het groen van het naastgelegen Landgoed Offem komt terug. De karakteristieke architectuur van de buurt wordt de nieuwbouwwijken ingetrokken. Je vindt hier sfeervolle hofjes, leilindes in de straat en veel groen om te spelen.

In de buurt

Eén van de voordelen van wonen in Buitengewoon Offem is de ideale ligging. Op de fiets bereik je binnen een paar minuten het gezellige centrum van Noordwijk en het strand. Met de auto rijd je via de Beeklaan zo de N206 op om daarna je weg te vervolgen op de A44. Je bent zo in Leiden, Den Haag of Amsterdam. Kom vervolgens weer thuis en parkeer je auto op straat of in een van parkeerhoven achter de woningen.

Blijf op de hoogte

Wil je op de blijven van de ontwikkelingen en het moment waarop de verkoop start? Schrijf je dan op de projectwebsite in als geïnteresseerde!