Makelaar Katwijk

Van der Meer Makelaars heeft in 2004 een vestiging geopend in Katwijk. Met zeer ervaren lokale makelaars zijn we in korte tijd uitgegroeid tot dé succesvolle kwaliteitsmakelaar van Katwijk.

Inmiddels zijn we niet meer weg te denken in Katwijk en staan onze makelaars voor je klaar om je te adviseren bij de aan-, en verkoop van je woning in Katwijk.

Uitzicht op Rijnmond vanaf uitwatering Katwijk
Rijnmond gezien vanaf uitwatering

Uniek
Katwijk is een uniek dorp. Al zullen de meeste dorpen dat van zichzelf vinden. Maar wat Katwijk anders maakt dan andere dorpen, is dat Katwijkers nog meer dan elders bijzonder honkvast zijn. Weinig echte Katwijkers overwegen om buiten het dorp te verkassen. Daarbij komt dat veel Katwijkers niet alleen binnen de gemeente grenzen willen wonen, maar ook binnen de grenzen van ‘Binnen’, of ‘Zee’.

Combineer deze honkvastheid met het feit dat veel buitenstaanders graag aan zee wonen. En dan in het bijzonder op een plek aan de kust die nog niet aangedaan is door het massatoerisme, en je kan de conclusie trekken dat de Katwijkse woningmarkt bijzonder gewild is.

Lokaal bekend
Onze makelaars kennen de Katwijkse woningmarkt bijzonder goed en zijn in staat om je optimaal te adviseren bij de verkoop, of aankoop van een woning.

Overweegt u een woning te kopen of te verkopen in Katwijk, neem dan zeker contact met ons op zodat onze makelaars zich vrijblijvend kunnen voorstellen. Ook kunnen ze je een gratis waardebepaling aanbieden.

Succesvolle werkwijze voor optimaal resultaat
Onze werkwijze is er volledig op gericht om het beste resultaat te genereren. Dit doet een makelaar niet alleen, maar samen met het hele team van 8 register makelaars en 7 toegewijde ondersteuners. Natuurlijk speel jij als verkoper – weliswaar op de achtergrond – ook een belangrijke rol. Daarom is onze slogan: Samen op weg naar het beste resultaat.

Contact opnemen
Wil je meer weten, neem dan contact op met onze vestiging in Katwijk op telefoonnummer 071-4062010, of vul dit formulier in zodat we contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Katwijk

Noordeinde 1
2225 CS Katwijk, Zuid Holland
Telefoon: 0714062010
E-mail: katwijk@vandermeermakelaars.nl
Maandag09:00 - 17:30
Dinsdag09:00 - 17:30
Woensdag09:00 - 17:30
Donderdag09:00 - 17:30
Vrijdag09:00 - 17:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
DELEN