Kiezen voor kwaliteit

Tijd maken voor koper én verkoper! Vanzelfsprekend, want wij gaan voor het beste resultaat.

De woning wordt toch wel verkocht toch?! Klopt, in de huidige markt is het verkopen van de woning meestal geen probleem. Maar door een makelaar te kiezen die meer tijd investeert, verhoog je de opbrengst aanzienlijk!

De tijd nemen voor een bezichtiging is redelijk uniek in de huidige woningmarkt

Vandaag de dag horen wij regelmatig het argument van verkopers dat de kwaliteit van een makelaar minder belangrijk is. Immers, de woning wordt toch wel verkocht. Zeker in een overspannen woningmarkt als deze is dit inderdaad vaak het geval. Vraag is natuurlijk wel of daarmee ook het beste resultaat gehaald wordt?

Herkenbaar?
Misschien herkent u het volgende beeld: U gaat een woning bezichtigen en de makelaar heeft nauwelijks tijd voor u. Er zijn meerdere bezichtigers tegelijkertijd en de vragen die u heeft worden niet beantwoord. Heel vervelend en bovendien slecht voor het uiteindelijke verkoopresultaat, want een (groot) aantal potentiële kopers zullen hierdoor afhaken. De woning wordt verkocht, dat wel ja. Maar uiteindelijk is het eigenlijk alleen de makelaar die profiteert van een dergelijke aanpak.

De vraag is of je – wanneer je jouw eigen woning gaat verkopen – ook wilt dat het er zo aan toe gaat? Waarschijnlijk niet, want je begrijpt dat dit geen ideale situatie is en dat het ten koste gaat van het uiteindelijke resultaat. Kies daarom altijd voor een makelaar die niet alleen goed is in zijn (of haar) vak, maar die – ook in deze markt – tijd neemt voor potentiële kopers, verkoper en natuurlijk ook de onderhandeling. De kans dat je hierdoor het beste resultaat behaald is vele malen groter. Uiteindelijk gaat het toch om het resultaat, want dat is jouw winst!

Kwaliteitsmakelaar ook voor u beste keuze
Wil je eens van gedachten wisselen om te ontdekken of een kwaliteits-makelaar – die ook tijd investeert – ook voor jou de beste keuze is? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij je langs en je ontvangt bovendien een gratis waardebepaling van je huidige woning.

DELEN